Apraksts
Vienīgā vieta Latvijā,kur vienkopus maļ graudus, vērpj vilnu, šuj segas un spilvenus, kas pildīti ar aitu vilnu. Šeit tiek rīkoti aktīvās atpūtas pasākumi, kāzas, ekskursijas, kā arī iespējams nakšņot viesu namā, doties pirtī un garšīgi paēst. Ķoņu dzirnavas atrodas Rūjas upes 7km no Rūjienas un 7km no Latvijas - Igaunijas robežas. Ķoņu dzirnavās darbojas kāršamās un vērpjamās iekārtas, dzirnas graudu malšanai, hidroturbīnas ražo elektroenerģiju, un tas viss ir pieejams tūristu apskatei, kas atbraucot pie mums izteica vēlmi uzturēties šeit ilgāk. Tāpēc tika uzcelts viesu nams, kurā ir 27 gultasvietas ar ērtībām. Senatnīgas sajūtas cienītājiem izveidojām 25 gultas vecajās dzirnavās. Vasaras sezonā siena šķūni pielāgojām viesu gulēšanai un uzņemšanai. Esam saglabājuši vecās pirtiņas labo auru,kuras iekuršana aizņem 5 stundas, kas nodrošina pēršanos ar zāļu slotiņām visa vakara garumā. Viesu namā ir izmantojama sauna,kuru var izmantot jau pēc stundas. Viesu nama virtuvē pavāres gatavo visiem ēst gribētājiem maltīti, ar pašceptu maizīti. Ciemiņiem, ja ir vēlme, ir iespēja arī gatavot pašiem. Apkārtnē izveidots karpu dīķis, kā arī divas peldvietas dzirnezerā, iespēja iznomāt laivas, ūdensvelosipēdu, dīķa krastos atrodas arī plostiņš, kas parasti piesaista ūdens cienītājus, izveidotas piknika vietas. Viesi var gulēt gultās uz vilnas matracīšiem un spilveniem un segties ar dzirnavu šuvēju šūtām vilnas
Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 86638
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 2579038
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Sīpoli, viesu nams
    Sīpoli, viesu namsViesu māja Sīpoli atrodas 1 km no jūras. Skaists, dārzs, pirtiņa, viesu māja, banketu zāle, piknika vietas.
    Eco Roof niedru jumti un celtniecība
    Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaECO ROOF ir daudzu gadu pieredze. Jumtus klājam visās Eiropas Savienības valstīs neatkarīgi no klienta atrašanās vietas, vai nu ar saviem, vai klienta materiāliem.
    Cigoriņš IU, darbnīca
    Cigoriņš IU, darbnīcaAkmens apstrāde un pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana visā Latvijā.
    Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
    Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A pamatdarbības veids ir saliekamu koka modeļu un kokā gravētu attēlu izgatavošana. Produkcija ir domāta gan bērniem, gan pieaugušajiem.
    Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejs
    Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejsMencendorfa nams – Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja filiāle – ar savu 17.-18. gs. mājokļa noskaņu ir vienīgais šāda tipa muzejs Baltijā un apmeklētājiem atvērts kopš 1992. gada 18. maija. Ekspozīcija iekārtota 1695. gadā celtā namā, kurš līdz pat 1939. gadam bija dzīvojamais nams ar veikalu un noliktavu stāviem.
    Līgatne, rehabilitācijas centrs
    Līgatne, rehabilitācijas centrsR/C Līgatne nodrošina plašu ārstu – rehabilitologu pakalpojumu spektru, dažādas rehabilitācijas programmas, veselības uzlabošanas un skaistumkopšanas programmas.
    Olymp, fitnesa klubs
    Olymp, fitnesa klubsFitnesa klubs Olymp piedāvā jaunākās paaudzes trenažieru zāli, aerobiku, karate, boksa nodarbības. Grupu nodarbību zāle ar peldošo grīdu, stiepšanās telpa, fitobārs, sauna, solārijs.
    Gundega-E, SIA
    Gundega-E, SIADzijas, zeķu dzijas, vilnas dzijas, alapka dzijas, angoras dzijas, mohēras dzijas, merīno dzijas, kokvilnas dzijas, makramē dzijas, turcijas dzijas, raibas dzijas, pašraksta dzijas, akrila dzijas, dzijas bērniem. Adīšanas piederumi.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma