813 IU

Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Statistika:
Pilnībā apskatīts : 24983
Meklēšnas rezultātos parādīts : 28881
Skatīt arī katalogā : Automobiļu tirdzniecība, autosaloni

EscapeTown, izlaušanās spēles
EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
Garauši, atpūtas bāze
Garauši, atpūtas bāzePie paša Lobes ezera. 15 dažādas laivas makšķerēšanai, zvejošanas licences, telšu un ugunskura vietas, nakšņošana lauku mājā.
EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remonts
EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remontsVisa veida svaru tirdzniecība un remonts. Svari tirdzniecībai, mājai, noliktavām, medicīnai, kraušanas pakalpojumiem, laboratorijām un daudz kam citam.
Latroof Ltd, SIA, jumtu segumi
Latroof Ltd, SIA, jumtu segumiLatroof Ltd. Jumta segumu materiāli, matāldakstiņi, profilētās loksnes jumtam un sienām. Bitumena dakstiņa jumti, polimēr-bitumenu ruļļu materiāli.
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekss
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekssAtpūtas centrs Nāras atrodas pašā Naukšēnu centrā, Rūjas upes krastā, bijušā spirta brūža ēkā, 156 km no Rīgas, 50 km no Valmieras.
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
AT grāmatvedība un audits, SIA
AT grāmatvedība un audits, SIAZvērinātu revidentu pakalpojumi un audits, uzņēmumu reģistrēšana, uzņēmumu novērtējums, grāmatvedības kārtošana un konsultācijas, konsultācijas nodokļu likumdošanā, grāmatvedības programmnodrošinājuma konsultācijas, iekšējās revīzijas un saimnieciski finansiālās darbības analīze, uzņēmumu likvidācijas veikšana
Mārcienas muiža, SPA viesnīca
Mārcienas muiža, SPA viesnīcaMārcienas muiža. SPA komplekss, pirtis, naktsmītnes, konferenču un banketa zāles, atpūta pie dabas.
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
Visi banneri
laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma