Apraksts

Viesnīcā divdesmit gadu garumā gādāts, lai nodrošinātu klientiem maksimāli komfortablu un estētiski pievilcīgu vidi. Iekārtots romantisks numuriņš jaunlaulātajiem.

Tūristi, izbaudot Kalnamuižas īpašo auru, gida pavadībā vai individuāli var izstaigāt firsta Līvena pastaigu takas, piedalīties maizes cepšanā pēc sentēvu metodēm, firsta madāmas kārumu tapšanā vai iesaistīties kādā no skolas mājamatniecības centra radošajām aktivitātēm.

Viesnīcas restorānā bieži iegriežas gardēži, kuri ļoti iecienījuši „Kalna ligzdas” daudzveidīgo picu piedāvājumu.

Rūpējoties par cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, ēkai uzbūvēta nobrauktuve un ierīkots speciāls numuriņš.

„Kalna ligzdas” pamata klienti ir biznesa cilvēki, kurus uz Smilteni atved darba darīšanas. Ir arī pastāvīgie ciemiņi – ralliju un riteņbraukšanas sacensību apmeklētāji. Vasarās viesnīcā bieži ciemojas dažādu nometņu dalībnieki. „Kalna ligzdā” viesojušies daudzi ievērojami skatuves mākslinieki. Pozitīvās atsauksmes vēsta, ka viesi aizbraukuši omulīgi un labi atpūtušies. Pa šiem gadiem netrūkst arī pa pikantam kuriozam, bet tie lai paliek noslēpums... Kāds no klientiem saticis pat spoku, bet tas laikam pametis viesnīcu kopā ar ciemiņu, jo vairāk pēc tam nav manīts. Palicis vien ieraksts viesu grāmatā: „Mīļais draugs, to neaizmirsīšu vēl ilgi...”

Pirmā viesnīcas vadītāja bija Vinete Brunovska. No 2006. gada līdz 2015. gadam šo pienākumu godam pildīja Anna Galzone, pēc tam viesnīcas vadību pārņēma tehnikuma skolotāja Maija Jančevska. No 2018. gada marta "Kalna ligzdas" vadītāja ir Līga Zušmane.

Viesnīcas "Kalna ligzda" novērtējums Booking.com - 9 balles...

Galerija
Video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte, Saistītie uzņēmumi
Statistika:
Pilnībā apskatīts : 27539
Meklēšnas rezultātos parādīts : 190812
EscapeTown, izlaušanās spēles
EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
Vidzemes vēnu centrs
Vidzemes vēnu centrsVienmēr laipni esat gaidīti Cēsīs "Vidzemes vēnu centrā". Garantējam laipnu, profesionālu attieksmi, izmeklēšanu un ārstēšanu mūsu uzņēmumā.
Ziedu Dīva, ziedu studija
Ziedu Dīva, ziedu studijaRadoši un ar mīlestību darināti darbiņi, kas priecē sirdi, jebkuros svētkos un ikdienā. Ar prieku,varam palīdzēt piepildīt vēlmes un izkrāsot svētkus,sapņus pārvērst par īstenību!
SPA Estonia, SPA viesnīca
SPA Estonia, SPA viesnīcaSPA Estonia ir ārstniecības un rehabilitācijas centrs, kurš piedāvā ne tikai veselību nostiprinošas, bet arī daudz un dažādas skaistumu veicinošas procedūras.
Jāņa Zābera memoriālais muzejs
Jāņa Zābera memoriālais muzejsJāņa Zābera muzejs izveidots 1973.gada vasarā, tūlīt pēc izcilā Latvijas operas tenora nāves. Dzimtajās mājās var apskatīt fotogrāfijas no viņa dzīves gājuma, afišas, operu tērpus.
Pīlādži, stādaudzētava
Pīlādži, stādaudzētavaAugļkopība. Mērķis ir nodrošināt ar kvalitatīviem, Vidzemes apstākļos pārbaudītiem, pašaudzētiem augļu koku un ogulāju stādiem.
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiem
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiemZOONA, radio sistēmu dzīvniekiem tirdzniecība. Partneri ir ASV kompānija PetSafe. PetSafe izstrādā radio un elektroniskas ierīces, kuras uzlabo cilvēku un dzīvnieku attiecības.
Izbushka, viesu nams, pirts
Izbushka, viesu nams, pirtsLieliska pirts,kur mūsu viesi var pamatīgi sasildīties, no sirds izpērties, Pēc pirts iespējams noskaloties dušā vai atvēsināties baseinā. Kamīna zāle.
Sutras Z/S, lauku māja
Sutras Z/S, lauku mājaZ/S SUTRAS piedāvā atpūtu lauku viensētā ar pirti: atpūtu pie āra kamīna un ugunskura, sporta spēles, bērnu izklaidi un svinēt jubilejas.
Visi banneri
laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma