Apraksts
Mūsu pamatnodarbošanās ir apzaļumošanas projektu izstrāde un dārzu ierīkošana. Tāpat arī rožu un daudzu citu pašu audzētu stādu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība. Z/s “Virškalni” strādā no 1992. gada. Audzējam 150 rožu šķirnes, kuras piedāvājam arī pašlaik.Audzējam dekoratīvos skuju un lapu kokus, kā arī vasaras puķes. Nodarbojamies arī ar projektu izstrādi, dārzu labiekārtošanu un kopšanu. No 1998. gada sadarbojamies ar Holandes kokaudzētavu, no kurienes ievedam Latvijas augšanas apstākļiem piemērotus augus. Vairumtirdzniecībā un mazumtirdzniecībā: Dažādu lielumu un speciālo formu dekoratīvie augi: - aktinīdijas, bārbeles, bukši, virši, lazdas, kļavas, segliņi, deicijas, dižskābarži, dekoratīvās ābeles un plūmes, hortenzijas, efejas, karaganas, robīnijas, pūpoli, kārkli, spirejas, ceriņi, gobas, veigelas, rododendri, pacipreses, kadiķi, egles, priedes, īves, tūjas, vīnkoki, hostas, miskantes, jāņogas. Rožu stādi (150 šķirņu):rožu tējhibrīdi, floribundrozes, mini rozes, zemsedzes rozes, vīteņrozes, krūmu rozes un parku rozes. Dzīvžogu stādmateriāls Mūsu audzētajiem stādiem ir augsta kvalitāte un zemas cenas. Plašais sortiments patiks visiem, kuri meklē ko interesantu savai sētai, dārzam, pagalmam, puķu dobei, dzīvžogam vai lapenei. Iespējams visu veidu augus izvēlēties sev vajadzīgajā lielumā, daudzumā un cenā. Piedāvājam pilnu stādu klāstu paša skaistākā dārza izveidošanai.
Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 69229
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 614040
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Aiva plus, celtniecības un remonta darbi
    Aiva plus, celtniecības un remonta darbiAiva plus. Celtniecības un remonta darbi, fasāžu siltināšana. Iekšējie un ārējie apdares darbi. Būvmateriālu tirdzniecība.
    Alefs S, SIA
    Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
    Lidums SIA, kokapstrāde
    Lidums SIA, kokapstrādeLidums SIA.Koka produkcija dārzam un pagalmam, zāģmateriāli, apdares dēļi, liekti līmētie materiāli, zāģmateriālu žāvēšana un pārstrāde.
    Atlas Motors, autosalons - autoserviss
    Atlas Motors, autosalons - autoservissAtlas Motors ir neatkarīgs ASV auto uzņēmums: riepu, automašīnu un rezerves daļu tirdzniecība, auto serviss.
    Gungas, viesu nams
    Gungas, viesu namsGungas -  etnogrāfiskais viesu nams svinībām, atpūtai un semināriem.
    Muižnieki, kempings
    Muižnieki, kempingsMuižnieki, kempings pie Usmas ezera. Viesu nams, pirts, telšu vietas. Atpūta pie dabas, makšķerēšana, laivu un kutera noma.
    Ezerkrasti, atpūtas bāze
    Ezerkrasti, atpūtas bāzeAtpūta pie Rāznas ezera. Viena mazā/ģimenes mājiņa un viena lielā viesu māja/pirts. Telpas svinībām un atpūtai. Banketu un konferenču zāle līdz 150 personām. Mājīgi numuriņi gulēšanai. Pirtis, baseins, aktīva atpūta .
    Viduslaiku izklaides
    Viduslaiku izklaidesSIA "Niedru lija" piedāvā atraktīvas izklaides viduslaiku garā - šaušanu ar loku, arbaletu, cirvja un šķēpa mešanu, monētu kalšanu. Mūsu arbalets ir viduslaiku arbaleta atdarinājums (~ 14.gs.), metamie cirvji - 13.gs. Vācu kaujas metam
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma