Miedziņš, veikals

Apraksts

Mēs visi ceļojam. Katru nakti, laižoties miegā. No jauna piedzīvojam ikdienas notikumus, piepildām savus drosmīgākos sapņus un atgūstam spēkus.

Piekrīti, došanās pie miera ir īpašs rituāls. Viens no svarīgākajiem resursiem, kas ļauj soļot pa dzīvi ar augsti paceltu galvu, būt enerģijas pilnam un pozitīvu emociju pārņemtam.

Iedomājies, cik lieliskā veidā mainītos arī Tava dzīve, ja varētu vienkārši piecelies no rīta un būt laimīgs!

Tieši tāpēc mēs esam radījuši ko īpašu – Pilnvērtīga Miega Sistēmu.

Vairākas desmitgades zinātnieki ir pētījuši cilvēka un miega attiecības. Pētījumu rezultātus ņēmuši vērā ražotāji un saražojuši segas, spilvenus, gultas veļu, matračus, kas paaugstina miega kvalitāti vidēji par 20%.

Šī sistēma nav tikai matracis, sega vai spilvens, bet gan visu šo lietu kopums. Kopā ar īpašiem miega rituāliem, ekoloģiju, tehnoloģijām un pārdomātiem, individuāli piemeklētiem aksesuāriem, kas precīzi atbilst gulētāja augumam, ķermeņa svaram, gaumei un vērtībām.

Jau vairāk nekā 25 gadus, sadarbībā ar Eiropas labākajiem zinātniekiem – miega ekspertiem un mājas tekstila ražotājiem, palīdzam saviem klientiem iesākt dienu. Būt možiem un enerģijas pilniem!

Atnāc pie mums, pārliecinies un izvēlies! Radi savus īpašos rituālus un pievienoto vērtību katrai dienai!

Gaidām ciemos!

Galerija
Video
  • video
  • video
  • video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 36102
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 895686
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās serviss
    Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās servissPārcelšanās24.lv piedāvā dažādus pārvākšanās servisa pakalpojumus visā Latvijā un Eiropā.
    Zariņi, viesu māja
    Zariņi, viesu mājaLaipni lūdzam viesu mājā "Zariņi". Krievu pirts ar baseinu,  sauna, naktsmītnes, lapene, ugunskura un telšu vietas. Telpas banketiem un svinībām.
    Mākslas darbnīca Antīks
    Mākslas darbnīca AntīksMākslas darbnīca "Antīks". Gleznas, tušas zīmējumi, interjera iekārtošana, telpu dekorēšana. Mēbeļu restaurācija. Gleznošanas studija.
    Gamma-Serviss, SIA
    Gamma-Serviss, SIAŠobrīd visizturīgākais pārklājums disku krāsošanai ir ar pulvera krāsām, kurām piemīt paaugstināta noturība pret iedarbību uz dažādiem mehāniskiem, fiziskiem un ķīmiskiem faktoriem. Mūsu disku krāsošanas metode nodrošina vienmērīgu lakas pārklājumu un garantē kvalitatīvu darbu izpildi.
    Mazo dzīvnieku klīnika, veterinārā klīnika
    Mazo dzīvnieku klīnika, veterinārā klīnikaPiedāvājam veterinārārsta konsultācijas, laboratoriskos un endoskopiskos izmeklējumus (brohoskopija un gastroskopija), rentgenu, sonogrāfisko izmeklēšanu, vakcināciju, ķirurģiskos pakalpojumus un mājdzīvnieku aprūpi, kas mājas apstākļos reizēm mēdz būt apgrūtinoša. Veicam mājdzīvnieku eitanāziju, iespējami arī apbedīšanas pakalpojumi. Izsniedzam izziņas dzīvnieka izbraukšanai uz ārzemēm.
    Rendoks SIA
    Rendoks SIAPVC Logi un durvis. Garantija, līzings, montāža – demontāža, aiļu apdare, individuālas konsultācijas, daudzveidīgas koka imitāciju tekstūras un piegāde.
    BriedīšKrogs, krodziņš
    BriedīšKrogs, krodziņšĢimenes restorāns Jūrmalā. Dienas piedāvājumi. Telpas banketiem un bērnu ballītēm.
    Alejas projekti, SIA
    Alejas projekti, SIAAlejas projekti sniedz pakalpojumus apzaļumošanas un labiekārtošanas jomās. „No projekta līdz ziedošam dārzam” .
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma