Apraksts

„Sauleskalns” atrodas tikai 19km no Rīgas Zaķumuižā Lielās Juglas krastā. Lielajā pirtī varam uzņemt 50 ciemiņus. Izguldīt iespējams 33 cilvēkus – ir divas divvietīgas istabas, viena sešvietīga. Trešajā stāvā 18 matrači. Lielākām kompānijām iespējams rīkot sporta svētkus, ir telšu vietas. Pēc pirts var atvēsināties baseinā, vai netālajā upē.

Mazajā pirtiņā ērti jutīsies gan pārītis, gan lielāka draugu kompānija - līdz pat 15 cilvēkiem. Ģuļasvietas 15 cilvēkiem. Mazā pirtiņa atrodas blakus dīķim - ūdens ir auksts un tīrs, jo tajā ieplūst pazemes avoti.

 „Sauleskalns” ir ideāla vieta kāzu, jubileju, bērnu pasākumu, salidojumu un jebkādu citu svinību rīkošanai, jo atrodas tuvu Rīgai, tai pat laikā ciemiņi šeit var justies apkārtējās kņadas un trokšņa netraucēti. Romantiķiem piedāvājam baudīt pastaigu pa Lielās Juglas gleznainajiem krastiem. Sportiski noskaņotajiem viesiem ir iespēja spēlēt ielas basketbolu, pludmales volejbolu, minifutbolu. Iepriekš pasūtot, uz salas iespējams arī „peintbols”. Bērnu izklaidei un izpriecām pieejami divi karuseļi, četras šūpoles, bērnu rotaļu laukums, novuss, galda futbols. Iepriekš pasūtot, ir iespējama arī galdu klāšana. Vienmēr gaidīti arī pērties gribētāji, īpaši svētdienu vakaros un darba dienās. Mīļi aicināti „Sauleskalnā”. Jūs laipni uzņems un par Jūsu labsajūtu gādās Jānis un Ieva.

Galerija
Video
  • video
  • video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 155211
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 972884
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Zobārstniecības centrs Svenata
    Zobārstniecības centrs SvenataZobārstniecības centrs Svenata. Augsti kvalificēti speciālisti, vismodernākās zobārstniecības iekārtas, žokļu un mutes dobuma slimību profilakses un ārstēšana.
    Prezentreklāma, SIA
    Prezentreklāma, SIAPrezentreklāma. Dāvanas un suvenīri. Biznesa dāvanas, aksesuāri. Poligrāfija. Vairumtirdzniecība. Interneta veikals.
    Arre, metālapstrāde
    Arre, metālapstrādeARRE izgatavo metāla vārtus, žogus,margas un citus metālizstrādājumus
    Vārnu galdniecība
    Vārnu galdniecība Vārnu galdniecība. Mēbeles, virtuves, viesistabu, guļamistabu. Iebūvēti skapji. Bīdāmās sistēmas.
    AT grāmatvedība un audits, SIA
    AT grāmatvedība un audits, SIAZvērinātu revidentu pakalpojumi un audits, uzņēmumu reģistrēšana, uzņēmumu novērtējums, grāmatvedības kārtošana un konsultācijas, konsultācijas nodokļu likumdošanā, grāmatvedības programmnodrošinājuma konsultācijas, iekšējās revīzijas un saimnieciski finansiālās darbības analīze, uzņēmumu likvidācijas veikšana
    Avotkalni, atpūtas vieta
    Avotkalni, atpūtas vietaAtpūtas vieta Avotkalni piedāvā lielisku atpūtu Salacas upes krastā - telšu un piknika vietas, sporta laukumi ar dažādu inventāru, bērnu rotaļu laukumi, vizināšanās ar laivām un velosipēdiem, makšķerēšana.
    Photorent, IK
    Photorent, IKFotonoma Rīgas centrā piedāvā kameras, objektīvus, zibspuldzes, audio un video tehniku, apgaismojumu un citus aksesuārus profesionāļiem un amatieriem. Pastāvīgajiem klientiem un īrei ilgtermiņā atlaides.
    Terion, veterinārā klīnika
    Terion, veterinārā klīnikaVeterinārā klīnika Imantā. Veterinārā aptieka. Suņu, kaķu barība. • Dzīvnieku terapija, ķirurģija, suņu, kaķu, sesku vakcinācija, konsultācijas. • Suņu, kaķu, sesku, trušu vakcinācijas. • Veterinārie medikamenti,
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma