Apraksts

 Viesību un atpūtas māja „Annas” atrodas klusā ainaviskā vietā Ādažos liela dīķa ielokā ar plašu apzaļumotu apkārni. Tikai 22 km no Rīgas un Jūs baudīsiet klusumu, mieru un labsajūtu.

Jaunā 2.stāvu guļbaļķu ēka ar romantiski mājīgu interjeru, piedāvā telpas ģimenes un draugu svinībām, kāzām, darba kolektīvu pasākumiem, izlaidumiem, bērnu ballītēm.

Jūsu rīcībā romantiska kamīnzāle- ērta gan šauram ģimenes, draugu lokam, gan kompānijām līdz 40personām.( vasaras sezonā arī vairāk)

Pēc izkarsēšanās īstā ar malku kurinātā liepas koka pirtī varēsiet atveldzēties dīķī vai izbaudīt neaizmirstamas sajūtas āra peldei apkurināmā koka kubulā .

Jaukas pasēdēšanas lapenē ar dārza kamīnu un skatu uz dīķi, priežu audzi un lauku ainavu būs īpašs baudījums ikvienā pasākumā.

Bērnu priekam piedāvājam šūpoles, smilšukasti ar piederumiem, dārza mēbeles.

Piedāvājam divus 2-vietīgus romantiskus numuriņus ar balkonu un jauku skatu uz dīķi un apkārtni. Ideāli piemēroti jaunlaulātajiem un ģimenēm ar bērniem.

Papildus- 5 atsevišķas gultas un 12 vietas uz matračiem ar segām un spilveniem.


Piedāvājam:

  • rīkot svinības, kāzas, pasākumus 1.stāva kamīnzālē līdz 40 personām.( vasaras periodā iespējams vairāk)
  • baudīt pirts priekus ar malku kurinātā liepas koka pirtī
  • atsvaidzinošu peldi dīķī ar laipu
  • iegremdēšanos apsildāmā koka kubulā zem klajas debess
  • mājīgu lapeni ar dārza kamīnu un grila piederumiem
  • šūpoles, dārza mēbeles, smilšu kasti ar piederumiem.
  • plašu, apzaļumotu apkārtni dažādām aktivitātēm ,spēlēm, pastaigām.
  • 2- divvietīgus romantiskus numuriņus ar balkonu un jauku skatu uz dīķi un apkārtni,
  • 5 atsevišķas gultas un 12 guļvietas uz matračiem ar segām, spilveniem-

Pasākumu veiksmīgai norisei jūsu rīcībā būs

  • mūzikas centrs, CD, MP3
  • karaoke
  • labiekārtota virtuve ar traukiem,
  • galdu klāšana un noformēšana, apkalpošana
Galerija
Video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 90344
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 958481
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Ozolleja
    OzollejaVeicam visa veida zemes rakšanas darbus. Atīram grāvjus un novācam bīstamos kokus.
    Vaives, kokapstrāde
    Vaives, kokapstrādeKokmateriālu eksports, zāģmateriālu impregnēšana, žāvēšana, ēvelēšana, kalibrēšana, kā arī zāģmateriālu kvalitātes sertifikācija, zāģmateriālu tirdzniecību iekšējā tirgū.
    Jette, lietišķā māksla
    Jette, lietišķā mākslaAmatniecības uzņēmums Jette IK. Pastalas. Dekoratīvi lietišķās mākslas darbu izgatavošana un tradīciju saglabāšana. Ādas mākslinieciskās apdares darbi.
    A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis Latvijā
    A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis LatvijāŪdens mīkstināšana. Vulcan atkaļķotājs ir dabai draudzīgs risinājums spējīgs novērst kaļķakmens un rūsas problēmas. Bez sāls, bez ķimikālijām, bez apkopes!
    Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklāmas aģentūra
    Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklāmas aģentūraLATSIGN. Reklāma, digitālā druka, ploterdarbi, vides reklāma, sietspiede, mašīnu noformēšana.
    Daiga Liepa, pirtniece
    Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
    Juku dzirnavas, atpūtas komplekss
    Juku dzirnavas, atpūtas komplekssJuku Dzirnavas ir 85 hektari bezrūpīgas dabas ar dažādām izklaides iespējām un plašu izmitināšanas izvēli pāriem, ģimenēm un grupām
    Porto Resort, viesnīca
     Porto Resort, viesnīcaPORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma