DO IT paneļi - risinājums mitrām telpām

26.05.2009
Iespaidos dalījās Juris Grauzdiņš
www.viss.lv
Viss mājaiViss par pirti

DO IT paneļu sistēma piemērota telpēm ar paaugstinētu mitrumu konstruktīvu elementu un visdažādāko dekoratīvo elementu izbūvei. Šī sistēma veiksmīgi izmantojama ne tikai komerciālās būvēs, bet arī privātmājās un dzīvokļos.

Paneļi ir viegli, ērti apstrādājami, un tos var uzstādīt pašu spēkiem. Par DO IT paneļu efektivitāti var pārliecināties kūrorta rehabilitācijas centra Jaunķemeri iemītnieki.

DO IT paneļi ir viegli un izturīgi. Viegli un bez speciālas apstrādes veicami apdares darbi - var špaktelēt un krāsot, aplīmēt ar dažāda veida flīzēm, tostarp liektām virsmām izmantot mozaīkas flīzes.

Paneļi savā starpā ir salīmējami, tādējādi iegūstot garu sienu. Ja loksnes izmērs ir par mazu, sienas augstumu var palielināt/pielīmējot trūkstošo daļu arī vertikālā virzienā. Attiecīgi veidojas pietiekami plāna siena, kas neaizņem daudz vietas, un ekonomiski tiek izmantota telpa.

turpināt lasīt ...
Kartridzuuzpilde.lv
Kartridzuuzpilde.lvKārtridžu Uzpilde piedāvā ātru un kvalitatīvu kārtridžu uzpildes pakalpojumu un plašu jaunu kārtridžu klāstu visiem populārākajiem printeru ražotājiem ar piegādi visā Latvijā par izdevīgām cenām.
Viola Stils, salons
Viola Stils, salons"Viola-Stils" ir viena no lielākajām inovatīvajām bezšuvju trikotāžas ražotnēm Baltijas reģionā, Latvijā. Uzņēmumam ir vairāk nekā trīsdesmit gadu pieredze trikotāžas ražošanā, izmantojot augstas kvalitātes itāļu dziju, piemēram, kašmiru, zīdu un smalku merino vilnu.
Mīļmājiņa, brīvdienu māja
Mīļmājiņa, brīvdienu mājaMīļmājiņa ir veidota, lai jūs apburtu ar lauku šarmu, esot tuvu pilsētai. Tā ir vieta, kur atpūsties ārpus mājas, jūtoties kā mājās, ērti baudīt nedēļas nogales un brīvdienas, un rast iespēju atjaunot enerģiju, atrast jaunas idejas, vēlmes un spēku būt, darīt un radīt.
Alejas projekti, SIA
Alejas projekti, SIAAlejas projekti sniedz pakalpojumus apzaļumošanas un labiekārtošanas jomās. „No projekta līdz ziedošam dārzam” .
Mucenieki, lauku māja
Mucenieki, lauku mājaLauku māja Mucenieki atrodas Abavas senlejā,klusā meža ielokā. Plašs pagalms un dīķis. Atsevišķā ēkā pirts ar kamīnzāli un karaoke.
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika SIA Tvora – plaša profila uzņēmums piedāvā plašu sētu un žogu dažādību, kā arī ar to saistītās preces. Mes esam oficiālie pārstāvji daudzās Eiropas ražotājiem valstīs Baltiyskih.
Mauriņi, viesu nams
Mauriņi, viesu namsViesu nams Mauriņi atrodas Allažu pagastā, aptuveni sešu kilometru attālumā no Siguldas. Mauriņi ir divstāvu ēka, ar individuāli iekārtotiem numuriņiem, kamīna telpu, baseinu, pirti un lielāku svinību zāli. Semināru rīkotāji
Purgaiļi, viesu māja
Purgaiļi, viesu mājaViesu mājas Purgaiļi. Gultas vietas, ēdināšana, pirts, telpas svinībām, konferenču un semināru rīkošana, sporta laukums, peldēšanas iespējas, telšu un piknika vietas.
Juris Tumulkāns
Juris TumulkānsKeramiķis Juris Tumulkāns dzīvo un strādā Rīgā, jau 15 gadus vada VEF Kultūras pils Tautas Lietišķās mākslas studiju „Saule”, rīko un piedalās dažādās izstādēs un citos kultūras pasākumos.
Ergoss, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
Ergoss, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaErgoss. Koksnes plātņes - saplāksnis, mēbeļu plātnes, OSB plātnes. Dažādu finieru veidu zāģēšana. Mēbeles pēc pasūtījuma.
Visi banneri
Rundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma