Mauriņi, viesu nams

Apraksts

Viesu nams „Mauriņi” – mēs strādājam, lai Jūs atpūstos!

Viesu nams „Mauriņi” atrodas Allažu pagastā, aptuveni sešu kilometru attālumā no Siguldas. Pie ēkas ir ērta piebraukšana un vieta automašīnu novietošanai. Atpūtas vietu no ceļa ieskauj mežs, tādējādi viesiem iespējams aizmirst pilsētas kņadu un steigu. „Mauriņi” būvēti tā, lai iekļautos ainavā un no katra loga būtu redzams kāds no senatnīgajiem ozoliem. „Mauriņi” ir atpūtas komplekss, kas sastāv no Lielās mājas - divstāvu ēkas, kur pirmajā stāvā izvietota kamīntelpa, numuriņš, kas piemērots cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, baseins, ārā - kubls, pirts, virtuve un palīgtelpas, otrajā stāvā – seši individuālā stilā labiekārtoti numuriņi un telpa semināru vai viesību rīkošanai, Jaunās mājas, kurā pieejama 44 m2 liela svinību telpa un 5 labiekārtoti numuriņi, kuros var izmitināt līdz pat 25 viesiem, kā arī Vasaras svinību telpas (šķūņa), kurā vieta atradīsies vairāk kā 200 viesiem. Viesu nams piemērots kā semināru, tā arī banketu, kāzu un citu svinību rīkošanai, tāpat arī atpūtai lauku klusumā. Dabas mīļotāji iespējams ik rītu un krēslas stundās pamanīs, ka pa pļavu ganās stirnas un cilpo zaķi, bet automašīnas var ieinteresēti nopētīt ziņkārīgās lapsas. Arī vanagi no ozolu pazarēm novēros viesu namā notiekošo.

Piedāvājam ēdienkarti katra gaumei!

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 193341
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 980761
    Mīļmājiņa, brīvdienu māja
    Mīļmājiņa, brīvdienu mājaMīļmājiņa ir veidota, lai jūs apburtu ar lauku šarmu, esot tuvu pilsētai. Tā ir vieta, kur atpūsties ārpus mājas, jūtoties kā mājās, ērti baudīt nedēļas nogales un brīvdienas, un rast iespēju atjaunot enerģiju, atrast jaunas idejas, vēlmes un spēku būt, darīt un radīt.
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Kandava, viesnīca
    Kandava, viesnīcaLaipni lūdzam jaunajā kafejnīcā Kandava, kura atrodas Kandavas vecpilsētas daļā, ar izsmalcinātu un reizē mājīgu gaisotni. Piedāvājam 10 labiekārtotus numuriņus, banketu un konferenču zāli, pirti ar džakuzi.
    Lux Riga, SIA
    Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
    Burtakas, atpūtas komplekss
    Burtakas, atpūtas komplekssVelnišķīgi laba atpūta! Laipni lūdzam, ar visu ģimeni un draugu pulku, brīvā gaisotnē labi, nepiespiesti atpūsties. Pirtis, makšķerēšana, banketi, biljards bārs.
    ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiem
    ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiemZOONA, radio sistēmu dzīvniekiem tirdzniecība. Partneri ir ASV kompānija PetSafe. PetSafe izstrādā radio un elektroniskas ierīces, kuras uzlabo cilvēku un dzīvnieku attiecības.
    Photorent, IK
    Photorent, IKFotonoma Rīgas centrā piedāvā kameras, objektīvus, zibspuldzes, audio un video tehniku, apgaismojumu un citus aksesuārus profesionāļiem un amatieriem. Pastāvīgajiem klientiem un īrei ilgtermiņā atlaides.
    Svētku mode, šūšanas salons
    Svētku mode, šūšanas salonsŠūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē.
    Gamma-Serviss, SIA
    Gamma-Serviss, SIAŠobrīd visizturīgākais pārklājums disku krāsošanai ir ar pulvera krāsām, kurām piemīt paaugstināta noturība pret iedarbību uz dažādiem mehāniskiem, fiziskiem un ķīmiskiem faktoriem. Mūsu disku krāsošanas metode nodrošina vienmērīgu lakas pārklājumu un garantē kvalitatīvu darbu izpildi.
    Kļava
    KļavaViena no Kļavas jaunajām aktivitātēm ir sadarbība ar slavenu Vācijas koka durvju ražotāju - firmu LEBO, kas pērk Latvijā ražotas, precizi ēvelētas sagataves, durvju karkasu izgatavošanai
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma