Burtakas, atpūtas komplekss

Apraksts
Velnišķīgi laba atpūta! Laipni lūdzam, ar visu ģimeni un draugu pulku, brīvā gaisotnē labi, nepiespiesti atpūsties. Vārda tiešā nozīmē – velnišķīgi labi atpūsties. Jūs varat izbaudīt: * Pirts priekus sākot no dižvientulības līdz ļoti lielai kompānijai, * Peldēties tīros baseinveidīgos dīķos un izbaudīt senču kublu arī aukstā ziemā, * Izjust nedaudz romantikas un pat atzīties kādam mīlestībā zem ūdenskrituma šļakatām. Bet, ja kāds vēlas pasportot? Lūdzu! Šeit ir sporta laukumi volejbolam, basketbolam, futbolam un vēl ko var sniegt Jūsu izdoma. Sportot var gan vienatnē, gan uzaicinot savus radus, draugus, kolēģus, jo vietas pietiek visiem. Ja Jūs neapmierina aktīvie sporta veidi, tad precizitāte var noderēt biljarda un novusa cienītājiem. Nu , ja tas vēl nē, tad šahs un domino jau arī atradīsies. Galu galā var jau nedarīt neko, tikai laiski zvilnēt saulītē un bezbēdīgi atpūšoties iegriezties bāriņā, pasēdēt pie ugunskura, pamakšķerēt Braslas upē(ja nu gadās kāda forele)un doties pie miera kādā mājiņā, kur gaida silta uzklāta gultiņa. Par ēšanu arī var nebēdāt. Par to lai rūpējas kādi citi Jūsu labā. Gardēžiem tiek piedāvāta „vien...maz...cuciņ...” vai kāds gards gabals no tās uz ugunskura liesmas. Ja pēc kārtīgām izklaidēm prasās ko asāku, tad Burtaku ugunskura zupa ir garantēta. Braucot viesoties pie mums , neaizmirstiet mājās bērnus, jo viņi šeit par garlaicību sūdzēties nevarēs. Kā jau rakstīts, ka ir omulīgas cenas. Cenas ir atkarīgas, ņemot vērā mūsu piedāvājumu un Jūsu vēlmes, gribēšanu, kā arī varēšanu. Jo Jūs vairāk gribēsiet, jo cenas paliks omulīgākas-tātad zemākas un patīkamākas. Zvaniet! Brauciet! Vienmēr visu var sarunāt. Burtakas savu nosaukumu ir guvušas no Burtakas ieža, kas ir redzams tieši te pat Braslas upes krastā. Mēs esam it kā ieskauti gan meža, gan upes ielokā, kur kaimiņu klātbūtne nav jūtama un var justies kā dieva ausī. Jūsu skatu priecēs izveidotais ūdenskritums ar kanāliem un strūklakām , kā arī vakarā sirdi sildīs mēnestiņš un uguntiņas, kas atspoguļojas dīķīšos.
Galerija
Video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 55425
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 1626422
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Mežotnes pils jeb bijusī Mežotnes muižas kungu māja (Mesothen) atrodas Bauskas novada Mežotnes pagastā,Mežotnē. To klasicisma stilā pēc Pēterburgas galma arhitekta Džakomo Kvarengi meta uzcēla Johans Georgs Ādams Berlics 1798. - 1802. gados. Netālu atrodas bijušās muižas ēkas - kalpu māja, staļļi, pārvaldnieka māja un klētis. No 1797. līdz 1920. gadam Mežotne bija Līvenu dzimtmuiža.
    Mani sauc Neils Saksons, esmu akmeņkalis. Mans darbs ir saistīts ar akmens pierunāšanu, pamudināšanu, pakļaušanu un piespiešanu kļūt par man vai Jums vajadzīgo priekšmetu vai lietu.
    Ilona Einika, fotogrāfs
    Ilona Einika, fotogrāfsAr pārliecību varu teikt, ka esmu iemīlējusies fotografēšanā. Šī nodarbe nav vienkārši hobijs, bet iespēja iemūžināt Jūsu dabisko skaistumu, un iespēja veidot stāstu. Fotosesijas laikā vienmēr ķeru mirkli un cenšos iemūžināt patiesas emocijas: laimi, asaras, smieklus, izbrīnu, mīlestību. Esmu vienmēr atvērta sadarbībai un jauniem izaicinājumiem!
    Vegetarian foods, pārtika
    Vegetarian foods, pārtikaVegetarian FOODS - labvēlīgie saldumi. Kūkas bez konservantiem, nesatur olas, nesatur produktus iegūtus vardarbības ceļā pret dzīvniekiem.
    Vila VAKARĖ , viesu nams
    Vila VAKARĖ , viesu namsVilla VAKARĖ atrodas Palanga zaļās zonas klusā vietā pie City Stadium. Īsa pastaiga uz jūras vai pilsētas centru -15 min. Liels pagalms, skaistas priedes, nojume ar āra kamīnu.
    Madaras, atpūtas māja
    Madaras, atpūtas mājaAtpūtas vieta atrodas gleznainā vietā Usmas ezera krastā Mājiņā ir trīs guļamistabas - divas ar divām un viena ar četrām guļvietām. Ir kamīntelpa un virtuve.
    Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
    Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
    Boats SB, SIA
    Boats SB, SIABoats SB ražo izstrādājumus no stiklašķiedras. Ārējo baseinu, airu laivu, kanoe, glābšanas plostu ražošana, modeļu un formu izgatavošana betona lējumiem.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma