Apraksts
Stiklu šodien nav ar ko aizvietot, bet to var pilnveidot. Būvmateriālu tirgus piedāvā patērētājam stiklu, kas ir aplīmēts ar speciālu aizsargplēvi. Ja uz aizsargātu ar šāda veida plēvi stiklu iedarboties ar smagu skaldošo ierīci, piemēram cirvi vai akmens drumslu, tad stikls tiek nenozīmīgi sasists tikai cirtiena vietā. T.i., lai uztaisītu caurumu stiklā vajadzēs pielikt daudz spēka un, kas ir svarīgi, laika. Kā arī plēves efektīvi aizsargā no dažāda veida sprādzienu sekām, neļaujot stikla drumslām haotiski aizlidot uz visām pusēm. Vasaras periodā paaugstināta temperatūra telpā nelabvēlīgi ietekmē cilvēku pašsajūtu un darba spējas, kā arī negatīvi ietekmē datoru un citas orgtehnikas darbību. Saules aizsargplēves uzstādīšana ievērojami samazinās siltuma, kas ienāk telpā no ārpuses, daudzumu. Pat karstajā laikā Jūs baudīsiet patīkamu vēsumu. Atsevišķos gadījumos, ja Jūs izmantojat saules aizsargplēvi, Jums nevajag iedarbināt kondicionierus. Ziemas laikā siltuma ievērojama daļa, kura parasti iznāk ārpus telpas caur stiklu, tiek atstarota atpakaļ telpā, līdz ar to paaugstinot temperatūru un samazinot enerģijas patēriņu. Plēvju lietošana mērķi un uzdevumi : :: Dažāda vieda sprādzienu sekām, neļauj loga lauskām haotiski aizlidot. :: Uguns izplatīšanās ugunsgrēka gadijumā. :: Ielaušanās un izslēdz zādzību ( izsist un nozagt ). :: Tiešiem saules stariem ( paaugstināta temperatūra telpās nelabvēlīgi Ietekmē cilvēku pašsajūtu, viņu darba spējas, kā arī negatīvi Iedorbojās uz kompjūteriem un citu orgtehniku ). :: Siltuma zudumiem gada aukstajā laikā. :: Acis no ultrovioletu staru ( UV ) iedarbības. :: No salona izbalošanas Jūsu mašīnai. :: No lauskām ja saplīst stikls. :: Uzlabo telpu interjeru un dizainu. :: Rada konfedenciālu atmosfēru telpās jebkurā diennakts laikā.
Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 52486
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 619745
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    MinTrakTex, SIA
    MinTrakTex, SIAMēs piedāvājam mini ekskavatoru un mini iekrāvēju pakalpojumus visā Latvijā. Autonomās kanalizācijas izbūves darbi visā Latvijā. Sadarbojamies ar Latvijas uzņēmumiem kas ražo kanalizācijas septiķus, nosēdtvertnes un bioloģiskās attīrīšanas iekārtas.
    Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
    Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
    Vintāža, viesu nams
    Vintāža, viesu namsViesu nams svinībām ar banketa zāli līdz 45 cilvēkiem kāzu, jubileju, dzimšanas dienu un korporatīvo pasākumu organizēšanai vai vienkāršai atpūtai.
    Deko Dārzs
    Deko DārzsNodrošinām visu darbu kompleksu, ieskaitot teritorijas attīrīšanu, gružu aizvešanu, vietas planēšanu, dārza apūdeņošanu, auglīgās augsnes ievešanu, zāliena ierīkošanu, stādījumu ierīkošanu.
    PREMIUM MANAGEMENT, SIA
    PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
    Akvedukts, AS
    Akvedukts, ASUzņēmums AKVEDUKTS - viens no stabilākajiem un uzticamākajiem apkures, ūdensapgādes un dārza preču vairumtirgotājiem Baltijas valstīs. Mūsu kompānija piedāvā modernas, augstiem standartiem un tehniskām prasībām atbilstošas preces ūdensapgādei, apkurei un laistīšanai Latvijas, Lietuvas un Igaunijas teritorijā.
    Celmiņi, brīvdienu māja
    Celmiņi, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Celmiņi piedāvā svinību vietu līdz 30 personām. Viesību galdu klāšana, pasākumu rīkošana (kāzu vadītāji, Jaungada pasākumi), naktsmītnes 15 personām.
    Imantas Tirgus, SIA
    Imantas Tirgus, SIATirgus ir vieta, kur cilvēks var izmantot dabas dotās piecas maņas, un Imantas tirgus ir vieta, kur satiekas Latvijas reģionu garšas. Apvienojot šīs garšas kopā, tirgus sniedz iespēju izbaudīt neaizstājamu garšu un sajūtu devu.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma