Apraksts

SIA BEL DOORS pamatnodarbošanās ir augstas kvalitātes iekšdurvju tirdzniecība. 

Galvenais mūsu kompānijas virziens ir finierētu un krāsotu (emaljētu pēc RAL kataloga) iekšdurvju tirdzniecība. 

Izejmateriāls: Priedes koks

Standarta vērtņu izmēri (bez kārbas): 600/700/800/900x2000 mm

Kārbas specifikācija: 42x74 mm

Iespējami nestandarta durvju risinājumi

Ražotājvalsts: BALTKRIEVIJA 

Sadarbībā ar ražotāju, piedāvājam nestandarta risinājumu un individuālo projektu vizualizāciju pirms pasūtījuma veikšanas.

Atbilstoši klientu vēlmēm un jaunākajām modes un dizaina tendencēm, kopā ar ražotāju piedāvājam jaunus un modernus durvju modeļus. 

SIA BEL DOORS sortimentā ir ap 150 veidu durvju modeļi. 

ABSOLŪTS JAUNUMS RĪGĀ- DURVIS AR ECO FINIERĒJUMU! 

No 01.06.2015 SIA BEL DOORS uzsāk pasūtījumu pieņemšanu


Finierētās durvis: OZOLS NATURĀLS/BALINĀTS OZOLS/OZOLS FINE-LINE/PELĒKS OZOLS/VENGE FINE-LINE/RIEKSTS FINE-LINE/PELEKS RIEKSTS FINE-LINE/PELĒKS RIEKSTS AR IZTEIKTU KOKA ŠĶIEDRU/SUKAPIRA (MAHAGOPNIJA AR RAKSTU)/MAHAGONIJA (SARKANKOKS)

Emaljētas durvis: 3 STANDARTA KRĀSAS (RAL 9010; BALTA;V097) iespējama jebkura cita krāsa pēc RAL kataloga

Dizaina durvis:  stikla un priedes koka vērtnes VERSACE stilā/ar zīmējumiem

Mūsu produkciju var iegādāties vairākos interneta un būvniecības veikalos Latvijā. BEL-DOORS labprāt sadarbojas ar celtniecības kompānijām, dizaineriem un arhitektiem. Katru gadu piedalāmies starptautiskajā izstādē MĀJA.DZĪVOKLIS

Pasūtījumus pieņemam mūsu veikalā Rīgā, Lubānas ielā 52 vai arī elektroniski info@bel-doors.lv

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 58229
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 465072
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Mārcienas muiža, SPA viesnīca
    Mārcienas muiža, SPA viesnīcaMārcienas muiža. SPA komplekss, pirtis, naktsmītnes, konferenču un banketa zāles, atpūta pie dabas.
    DāvanuServiss.lv
    DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
    Ligas, viesu nams
    Ligas, viesu namsTikai 10. minūšu braucienā no Rīgas, Jūs nokļūsiet viesu namā Līgas, kas atrodas Ķekavā. Lai Jūs justos, kā mājās, esam padomājuši par visu, līdz pēdējam sīkumam. Īsta pirtiņa, vēss baseins un veldzējošs dīķ
    Vila Baldininkas
    Vila BaldininkasBALDININKAS ir moderns kūrorts, kas sastāv no trim korpusiem. Tas atrodas Kuršu jūras līča krastā, Neringā. Vien- un divistabu aparatmenti.
    Kunči, viesu nams
    Kunči, viesu nams Viesu namā KUNČI. Jūsu atpūtai un izklaidei piedāvājam 2 kamīnzāles, ar malku kurināmu pirtiņu, plašu estrādi lielāku pasākumu organizēšanai, kublu.
    Akmens apstrādes centrs AKM
    Akmens apstrādes centrs AKMKvalificēti meistari veiks kapu pieminekļu izgatavošanu un uzstādīšanu, gravēšanu ar smilšu strūklu, arhitektonisko elementu un būvdetaļu izgatavošanu, izveidos dekoratīvus dārza elementus.
    Dzīpari S, tekstila izstrādājumi
    Dzīpari S, tekstila izstrādājumiDzīpars piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas. Darbs tiek veikts uz vecā tipa koka stellēm, kās redzamas brīvdabas muzejā.
    Rucavas tradīciju nams Zvanītāji
    Rucavas tradīciju nams ZvanītājiMāja iekārtota kā muzejs ar 19. gs. vidum raksturīgu iedzīvi – stellēm, saimes galdu, gultām, skapi, šūpuli, dažādiem saimniecībā izmantotiem priekšmetiem un rīkiem, tāpat Rucavai raksturīgo tautastērpu, cimdiem, zeķēm.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma