Rancho Randevu, atpūtas komplekss

Apraksts

„Rancho Randevu„ - tā ir komfortabla atpūta gleznainā Latvijas nostūrī, kur satek Pērses un diženās Daugavas ūdeņi.

Tā ir arī unikāla iespēja kāzu, jubileju svinības, lietišķās tikšanās un seminārus savienot ar brīnišķīgu atpūtu pie dabas.

„Rancho Randevu„ gaida Jūs jebkurā gada laikā: ziemā un vasarā, rudenī un pavasarī diennakts laikā!!!

Jūsu rīcībā:

"Country House" - kantri māja paredzēta dažādu pasākumu - semināru, kāzu, jubileju rīkošanai un vienkārši relaksācijai no pilsētas steigas.

Mājā ir 9 numuri (23 guļamvietas), pirts, biljards, karaoke, virtuve, 2 zāles ar kamīnu.

„Glory House„ – paredzēta gan divu – četru cilvēku izmitināšanai numuros, gan arī dažādu pasākumu rīkošanai. Māja ir 7 numuri (26 guļamvietas). Katrā numurā ir tualete, duša, kondicionieris. Mājā ir pirts, biljards, karaoke, virtuve, divas zāles ar kamīnu, videoprojektors, ekrāns.

Viesu mājiņas LUX "Happy House", "Dream House", „Funny House„ - mājīgas, siltas guļbūves mājiņas ar visām ērtībām. Mājiņas paredzētas trīs cilvēku izmitināšanai. Katrā mājiņā ir tualete, duša, ledusskapis, divguļamā un vienguļamā gultas, 2 balkoni.

Tīrs meža gaiss un ūdens garantē patīkamu atpūtu ar bērniem. Senatnes cienītājiem tiek nodrošināta ekskursija uz Kokneses pilsdrupām.

Firmu vadītāji varēs jebkurā laikā noorganizēt lietišķās tikšanās vai seminārus saviem darbiniekiem un apvienot tos ar brīnišķīgu atpūtu. Jūsu kāzu dienas vai jubilejas svinības, rīkotas „Rancho Randevu„, paliks atmiņā uz ilgu laiku. Jaunais gads un Ziemassvētki „Rancho Randevu„ atnesīs Jums veiksmi!!!

LAIPNI LŪDZAM!

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 27196
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 832351
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Arkadia, SPA viesnīca
    Arkadia, SPA viesnīcaHotel-Spa Arkadia. Viesnīca, SPA centrs, saunas, džakuzi, baseins, bistro, restorāns,  konferenču zāles, banketi un svinības, biljards, atpūta ar bērniem
    Nemuno Turas, viesu nams
    Nemuno Turas, viesu namsViesu nams Nemuno Turas aicina atpūsties skaistā lauku tūrisma viensētā pie Kauņas. Kauņas centrs- 15 min. Blakus starptautiskā automaģistrāle „Via Baltica” (E67, A5).
    Kliģi, atpūtas komplekss
    Kliģi, atpūtas komplekssVieta banketiem, semināriem, ballītēm un sporta spēlēm; naktsmītnes guļbūves ēkā vai viesu nama labiekārtotos numuriņos; kempingos un labiekārtotās astoņvietīgās mājiņās
    Gungas, viesu nams
    Gungas, viesu namsGungas -  etnogrāfiskais viesu nams svinībām, atpūtai un semināriem.
    Līcīši, atpūtas komplekss
    Līcīši, atpūtas komplekssDaugavas un Kausupītes ieskautajā līcī mājvietu sev radis Dabas relaksācijas un svinību komplekss „Līcīši” - cilvēka prāta un dabas radīta vide, kādu citviet neatrast. Skatienam paveras saules gaismas, ūdens un debess krāsu spēles.
    Mākslas darbnīca Antīks
    Mākslas darbnīca AntīksMākslas darbnīca "Antīks". Gleznas, tušas zīmējumi, interjera iekārtošana, telpu dekorēšana. Mēbeļu restaurācija. Gleznošanas studija.
    Reiss, autoserviss
    Reiss, autoservissUzņēmums darbojas no 2008. gada auto apkopes, remonta un rezerves daļu tirdzniecības jomā. Uzņēmumā strādā astoņi pieredzējuši darbinieki. Piedāvājam visu marku vieglo, kā arī komerctransporta līdz 5 t apkopi un remontu.
    Porto Resort, viesnīca
     Porto Resort, viesnīcaPORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma