INSAFE, SIA

Apraksts

LIELĀKAIS SEIFU UN METĀLA MĒBEĻU RAŽOTĀJS UN IZPLATĪTĀJS

Mūsu preču klāstā ir seifi un metāla mēbeles. Seifi ir testēti neatkarīgās laboratorijās un ieguvuši Eiropā atzītus sertifikātus – ECB-S un IMP. Seifi tiek ražoti Bulgārijā, rūpnīcā PROMET, kas ir lielākais seifu un metāla mēbeļu ražotājs Austrumu Eiropā. Ražošanas procesu nodrošina augstas kvalitātes Vācu, Somu un Japāņu tehnika.

SERVISS UN PAKALPOJUMI

Mūsu Servisa Centra darbinieki ikdienā risina ļoti sarežģītus uzdevumus, tāpēc viņu kvalifikācijas celšana, pastāvīga apmācība, mūsdienīgs tehniskais aprīkojums un uzkrātās pieredzes saglabāšana – viens no svarīgākajiem mūsu kompānijas iekšējās politikas jautājumiem.

Seifs: piegāde un samontēšana

Mēs piedāvājam klientiem savas produkcijas piegādi un samontēšanas pakalpojumus un nodrošinām visus nepieciešamos takelāžas darbus. Mūsu kvalificētie speciālisti garantē pakalpojumu kvalitāti.

Seifu remonts un tehniskā apkalpošana

INSAFE, SIA Servisa Centrs piedāvā remonta un tehniskās apkopes pakalpojumus visu modeļu seifiem ar dažādas pakāpes sarežģītību, kā arī metāla biroja mēbelēm.

Seifu garantija

Mēs augstu vērtējam savus klientus un esam pārliecināti par savas produkcijas kvalitāti. Ekspluatācijas garantijas termiņš seifiem no 2 līdz 5 gadiem kopš pārdošanas brīža (ja nav reģistrēts pārdošanas datums – no 2 līdz 5 gadiem no izgatavošanas datuma); mēbelēm – 1–2 gadi; slēdzenēm - 1 gads.

Uzņēmuma produkcija ir sertificēta atbilstoši spēkā esošajiem standartiem.

Konfidencialitāte un drošība

Mēs novērtējam Jūsu uzticību un garantējam mūsu klientu personiskās informācijas konfidencialitāti un nodrošinām šādas informācijas aizsardzību.

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 19937
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 161915
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Lakta, metālapstrāde
    Lakta, metālapstrādeFirma Lakta. Metālapstrāde, metāla dizains, kalumi interjeram, Metāla kāpnes, margas, nožogojumi, vēja rādītāji, svečturi. Dažādi materiāli, tehnika, ir iespējama cinkošana un mākslinieciska virsmas krāsošana.
    Stieress, kempings
    Stieress, kempingsKempings Stieress piedāvā 4 vietīgus un 2 vietīgus numuriņus, telšu vietas. Kempingā arī iespējams ieturēt sātīgu maltīti kafejnīcā. Labiekārtotas dušas un tualetes, 400 m - jūra.
    Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrs
    Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrsAktīvs visu gadu! Ozolkalns piedāvā atpūtas iespējas un nakšņošanu Gaujas Nacionālajā parkā, Cēsu pievārtē. Ziemā tās ir kalnu slēpošanas un snovborda trases, kas sasniedz 500 m garumu. Kalns aprīkots ar krēslu un diviem enkuru pacēlājiem, pieejama inventāra noma un instruktoru pakalpojumi.
    Līga Reitere, Ventiņu zāļu sieva
    Līga Reitere, Ventiņu zāļu sievaVentiņu stāstniece un zāļu sieva. Zāļu sievas mācības - "Savvaļas aptieka", "Zaļās receptes", "Pirts rituāli" un "Vārda spēks".
    Everte, SIA, uzkopšanas serviss
    Everte, SIA, uzkopšanas servissProfesionāls telpu un teritorijas uzkopšanas serviss. Biroju telpu, māju un dzīvokļu uzkopšanas darbi. Telpu tīrīšana un mazgāšana, grīdu kopšana. Logu mazgāšana. VIesnīcas tipa uzkopšanas pakalpojumi. Teritoriju uzkopšana. Sniega un ledus tīrīšana.
    GRANITE, IK
    GRANITE, IKUzņēmums Granitespecializējās kapu labiekārtošanā. Izgatavojam, pārdodam un uzstādām kapu pieminekļus, kapu apmales, kapu sētiņas, kā arī piedāvājam kapu memoriālu izveidi. Piedāvājam labiekārtot kapa vietu, veicot apzaļumošanu un/vai restaurāciju.
    Info Hotel, Palanga
    Info Hotel, PalangaInfo Hotel Palangā. Piedāvā 13 modernus divvietīgus numuriņus, WiFi, SAT TV. Vakarā varat atpūsties pie bāra viesnīcas hallē un izbaudīt plašu dzērienu klāstu.
    Cheirons, veterinārā klīnika - aptieka
    Cheirons, veterinārā klīnika - aptiekaKlīnikā piedāvājam daudzpusīgu visa veida veterināro palīdzību dzīvniekiem (suņiem, kaķiem, seskiem, trušiem, jūras cūciņām, kāmīšiem u.c.) Slimību diagnostika un ārstēšana, vakcinācija, mikročipēšana, ķirurģiskās operācijas dzīvniekiem (t.sk. kastrācija, sterilizācija, audzēju operācijas, kaulu lūzumu operatīvā un konservatīvā ārstēšana, traumas, brūces u.c.) Laboratorijas analīzes, rentgens, ultrasonogrāfija.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma