Fotostudijas.lv, fotostudija

Apraksts

Fotostudija | Fotosesija | Fotogrāfs 

_____________________________________________________________________________________

Fotostudija pašā Rīgas centrā ar divām mājīgām fotosesiju zālēm, pieredzējušiem fotogrāfiem, profesionālu aprīkojumu un daudzpusīgām iespējām!

_____________________________________________________________________________________

    Studija 1 - tās priekšrocības ir augstie griesti, kur iespējams iekārt dekorācijas. Tajā ir dažāda stila un faktūru sienas ar maināmu fonu sistēmu un lieliem panorāmas logiem, kas dod dienas apgaismojumu, bet, ja nepieciešams, to iespējams arī bloķēt.

Fotostudijā pieejams:

• Balta siena ar stilīgu dekoratīvo reljefu / Antīka siena ar vecināta koka efektu.

• Dekoratīvā siena ar pelēku, senlaicīga apmetuma efektu.

• Griesti ar āķiem dažādu karināmo dekorāciju izmantošanai.

• Šūpoles un citas dekorācijas pēc vienošanās.

• Liels panorāmas skata logs.

• Bay & Bow stila panorāmas skata logs.

• Studijas aprīkojums fotosesijām un video filmēšanai
*

Studija 2 - tās priekšrocība ir zāle ar baltu stūra cikloramu. Telpā ir augsti griesti un lieli panorāmas logi, kas sniedz daudz dažādu iespēju izmantot dabīgo apgaismojumu. Fotostudijā ir sienas ar dažādām apdarēm – gan koka, gan pelēko ķieģeļu, gan gaišām tapetēm. Ir arī siena, kas veidota 19.gs. klasiskajā franču stilā, kā arī fotostudijā ir pārvietojamais kamīns. Ciklorama ir pāreja ar vienmērīgu līkumu starp sienu (fonu) un grīdu, tā ļauj izveidot gradientu un izkliedē gaismu. Pateicoties tai, fons kļūst vientonīgs, kas savukārt rada bezgalīga fona ilūziju.

_____________________________________________________________________________________


    PAKALPOJUMI

_____________________________________________________________________________________


FOTOSESIJAS

* Iespējama arī izbraukuma fotosesija Jums vēlamā un ērtā lokācijā

** Iespējami arī vizāžista pakalpojumi

Galerija
Video
  • video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 35056
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 545443
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Otrā Elpa, labdarības veikals
    Otrā Elpa, labdarības veikalsLabdarības veikals, kurā var nodot sev vairs nevajdzīgas, bet citam lietderīgas lietas, apģērbus, apavus, grāmatas. Ieņēmumi no pārdotām mantām, tiek novirzīti dažādiem labdarības/sociāliem projektiem. Katrs pircējs var balsot par to, tieši kurš projekts saņems finansējumu tajā mēnesī.
    Pils, viesu nams un kafejnīca
    Pils, viesu nams un kafejnīcaGaršīga maltīte par pieņemamām cenām, banketi un viesību galdi, īsta latviešu pirts.
    Titan, fitnesa klubs
    Titan, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls. Sporta klubā TITAN!
    Mani sauc Neils Saksons, esmu akmeņkalis. Mans darbs ir saistīts ar akmens pierunāšanu, pamudināšanu, pakļaušanu un piespiešanu kļūt par man vai Jums vajadzīgo priekšmetu vai lietu.
    Krauklīši, viesu nams
    Krauklīši, viesu namsKrauklīši ir moderna guļbūve ar lielu terasi, mākslīgā dīķa krastā. Viesu namā ir Tv/Sat, karaoke, bārs, virtuve, kamīns, plaša telpa dejām un banketiem.
    Bucefāls, krodziņš
    Bucefāls, krodziņšKrodziņa Bucefāls - telpas banketiem, galdu klāšana, karstais galds un aukstais galds. Viesu nams, pirts, baseins.
    ANVI AM, SIA, darbnīca
    ANVI AM, SIA, darbnīcaANVI AM tautas tērpu sagatavošanā darbojas no 1994.g. Bērnu linu apģērbi, galdauti, aizkari, spilveni, šūpuļkrēsli, šūpuļtīkli. Veic individuālus pasūtījumus.
    Ezernieki, viesu nams
    Ezernieki, viesu namsViesu nams Ezernieki atrodas 300m attālumā no Zāģezera. Vietu skaits – 20 Katrā stāvā dušas telpas, tualetes. Kopēja virtuve, pieejama plīts, ledusskapis, trauki. Atpūtas telpa, var organizēt svinības, seminārus. Atsevišķi pirts māja. Cena: 7-10 €/personai. Saziņas valodas: LV, ENG, RUS
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma