Bērnu sala, preces bērniem

Apraksts

Katram vecākam, mazulim piesakoties šajā pasaulē, vissvarīgākais ir bērniņa labsajūta, veselība un komforts. Vecāki mīl, lolo un rūpējas par savu mazulīti. Mūsu pārliecība: bērniņam no piedzimšanas brīža veltītā laika daudzums un kvalitāte ar uzviju atmaksājas nākotnē. Lai bērniņš jau no pirmās dienas justos labi, pareizi attīstītos, augtu vesels, vecākiem ir jāpavada pēc iespējas vairāk laika kopā, veicinot emocionālo piesaisti.

Bērnu preču veikals «Bērnu sala» ir veikals, kurš piedāvā preces zīdaiņiem un bērniem, un gādā par to, lai atvieglotu vecākiem ikdienas soli un rūpes par bērniņu, lai vecāki varētu veltīt daudz vairāk kvalitatīva laika savam mazajam mīlulim.

Mēs piedāvājam plašu zīdaiņu un bērnu preču klāstu un:

  • Plašu un atšķirīgu bērnu preču sortimentu bērnam no dzimšanas līdz 4-5 gadu vecumam
  • Labu kvalitāti par adekvātu cenu
  • Zinošus un izpalīdzīgus pārdevējus
  • Augstus klientu apkalpošanas standartus
  • Drošus preču piegādes termiņus
  • Preču piegādes iespējas jebkurā Latvijas rajonā

Mēs piedāvājam preces zīdaiņiem un bērniem sekojošās kategorijās:

  • zīdaiņu apģērbu
  • bērnu gultas; kumodes; skapjus; matračus
  • bērnu ratus universālos un sporta
  • bērnu ceļojumu gultas
  • bērnu aprūpes piederumus
  • bērnu gultasveļu; segas; spilvenus
  • bērnu rotaļlietas
  • preces topošajām māmiņām

Galvenajās sortimenta kategorijās mēs piedāvājam preču klāstu no «A» līdz «Z», vai arī sākot no vienkāršām, praktiskām lietām, līdz pat izsmalcinātām – katrai gaumei un iespējām.

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 32591
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 386426
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāle
    Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāleKafejnīca - banketu zāle Gaujas Lukss piedāvā svinību telpas no 10 līdz 100 cilvēkiem. Klājam gan kāzu galdus, gan bēru mielastus.
    Cīrulīši, veselības un atpūtas centrs
    Cīrulīši, veselības un atpūtas centrsTelpas svinīgiem pasākumiem, telpas konferencēm un semināriem, viesnīca, pirtis, džakuzi, aktīvā atpūta, bērnu nometnes.
    Tava Kafija
    Tava KafijaBez kafijas – nu nekur! Gan vasarā, gan ziemā mūsu rokas un lūpas sniedzas pie tases aromātiskas kafijas! Ar mūsu plašo kafijas piedāvājumu klāstu vari iepazīties mājas lapā www.tavakafija.lv, vai veikalā.
    Gymshop, trenažieru veikals
    Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
    Ireneta, kāzu salons
    Ireneta, kāzu salonsIreneta. Jūsu izvēlei salonā uz vietas vienmēr pieejami 250 kleitu modeļi. Visu veidu variācijās no baltās līdz šampanieša krāsai.
    Līcīši, lauku sēta
    Līcīši, lauku sētaSIA Līcīši ir viens no pirmajiem un joprojām lielākajiem kazu audzēšanas un kazas piena produktu ražošanas uzņēmumiem Latvijā. Mūsu darba kvalitātes garantija ir 17 gadu ilgā pieredze kazas piena produktu ražošanā!
    Chiffon, apģērbi
    Chiffon, apģērbiChiffon darbojas modes industrijas sfērā un piedāvā saviem klientiem individuālo apģērbu šūšanu kā arī veido nelielas sērijveida kolekcijas, kuras tiek realizētas savā salonā. Jaunākās modes tendences, labākās cenas.
    Dižāpas, kempings
    Dižāpas, kempingsAtpūta pie Usmas ezera, piecvietīga mājiņa, čigānu pirts, telšu vietas, piknika vietas, laivu noma.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma