Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Dikolat, SIA

Dikolat, SIA

Austuves iela 1b, Rīga, Latvija, LV-1063
(+371) 29699169
(+371) 29527238
Juridiskais nosaukums : DIKOLAT, SIA
Reģistrācijas numurs : 50003998851
Juridiskā adrese : Maskavas iela 285 k-3 - 22, Rīga, LV-1063
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarteRaksti
Apraksts

Firma "DIKOLAT" - tas ir drošs gaisa kompresoru iekārtu piegādātājs.

Mēs esam gatavi piegādāt pilnu pakalpojumu ķēdi, kas saistīta ar gaisa komresoriem: no piegādes un uzstādīšanas līdz izejmateriālu apgadei un servisa pakalpojumiem. Mūsu firmas veiksmes pamatā ir liela pieredze un kvalitatīvs kompresoru iekārtu piedāvājums (skrūvju un virzuļu kompresori, spiestā gaisa sausinātāji, maģistrālie filtri, gaisa sistēmas). Mēs piegādājam pazīstamu ražotāju kompresoru iekārtas - ABAC, ALUP, FIAC, REMEZA, BALMA, GardnenDenver, Tamrotor.

Zīmoli
BoamaBottariniFriulanairOMIREMEZA
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKompresori Skatīt vairāk   Virzuļu gaisa kompresori Skatīt vairāk   Skrūves kompresori Skatīt vairāk   Dīzeļkompresori    Bezeļļas kompresori Skatīt vairāk   Spriālveida kompresori Skatīt vairāk   Lietoti kompresori Kompresoru uzstādīšana, pieslēgšana Skatīt vairākKompresoru noma Skatīt vairākKompresoru remonts, serviss Skatīt vairāk   Rezerves daļas kompresoriem Skatīt vairākSaspiesta gaisa tvertnes - resiveri Skatīt vairākElektrodzinēji un elektromotori Skatīt vairākSaspiestā gaisa sausinātāji Skatīt vairākGaisa pūtēji Skatīt vairākPneimatiskie instrumenti Skatīt vairākAugstspiediena un vakuuma iekārtas Vakuma sūkņi Kompresoru filtri Skatīt vairākSaspiesta gaisa caurules Skatīt vairākSaspiesta gaisa sistēmas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 14398
Meklēšanas rezultātos parādīts : 47706


Jaunpils pils, viduslaiku pils
Jaunpils pils, viduslaiku pilsJaunpils pils ir viena no retajām viduslaiku pilīm, kas lieliski saglabājusi savu sākotnējo izskatu.
Rūķīši, viesu māja
Rūķīši, viesu mājaRūķīši, viesu māja Murjāņos. Atpūta pie Gaujas, naktsmītnes, pirts, banketu zāle, telšu vietas.
Zaļie ābolīši, viesu nams
Zaļie ābolīši, viesu namsViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Dārziņi, zirgu sēta
Dārziņi, zirgu sētaZirgu izjādes ne tikai dažādos Jūsu atpūtu, bet arī palīdzēs stiprināt organismu. Jāšana labi ietekmē veselību – nervu, elpošanas un gremošanas sistēmas. Tieši tāpēc jāšana ar zirgiem ir tik populāra.
Kristus Karaļa kalns, kalns
Kristus Karaļa kalns, kalnsAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
Vintāža, viesu nams
Vintāža, viesu namsViesu nams svinībām ar banketa zāli līdz 45 cilvēkiem kāzu, jubileju, dzimšanas dienu un korporatīvo pasākumu organizēšanai vai vienkāršai atpūtai.
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs Rīgā
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs RīgāApbedīšanas pakalpojumi Rīgā, bēres Latvijā, kremēšana un kremācija. Repatriācijas pakalpojumu organizēšana. Morga un katafalka pakalpojumi.
DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiāli. Būvmateriālu tirdzniecība. Siltumizolācija. Fasādes siltināšana. Būvmateriālu interneta veikals.
220.lv, veikals
220.lv, veikals220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru iepirkšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Visi banneri