Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrs

Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrs

Valdeķu iela 62, Rīga, Latvija, LV-1058
(+371) 26356925
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Laba alternatīva pirmsskolai no 1.5 līdz 7 gadu vecumam

Bērnu centra tiks organizētas radošas nodarbības, tiek apgūta jauna informācija, attīstītas jaunas prasmes un iemaņas. Liela izēvelē dažādu materiālu, pedagogi izmanto dažādas darba metodes, lai bērnus ieinteresētu un motivētu darboties. Nodarbības tiek pasniegtas gan latviešu valodā, gan krievu valodā. Mūsu uzdevums ir lai bērnam centrā pavadītais laiks paiet pēc iespējas interesantāk, sekmēt bērna vēlmes darboties ar dažādiem materiāliem kas veicina- iztēli, uztveri, domāšanu, fantāziju un vingrina un nostiprina rokas sīku muskulatūru, praktiskā darbībā. Veicināt sociālo un emocionālo prasmju attīstīšanu, komunikācijas spējas. Piedāvāt mazākumtautību bērniem latviešu valodas apgūšanu. Nodarbību istabas ir iekārtotas gaišas un saulainas telpas un dažādam attistošam rotaļlietām atbilstoši bērnu vecumam.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBērnu uzraudzības, pieskatīšanas centri Skatīt vairākPirmsskolas izglītības iestādes    Privātās pirmsskolas izglītības iestādes Bērnu attīstības centri Skatīt vairākInterešu izglītība    Intrešu pulciņi bērniem    Nodarbības bērniem       Zīmēšanas nodarbības bērniem Skatīt vairāk      Radošas nodarbības bērniem       Radošas rotaļas un spēles bērniem       Pirmsskolas vecuma bērnu uzraudzīšana       Veidošanas nodarbības bērniem       Mākslas nodarības bērniem       Aplicēšanas un konstruēšanas nodarbības bērniem       Praktiskās nodarbības bērniem       Rokdarbu nodarbības bērniem       Smilšu lampas nodarbības bērniem       Bērnu sagatavošana skolai, skolas gaitām       Bērnu radošo spēju attīstības nodarbības       Bērnu emocionālās attīstības nodarbības       Didaktisko spēļu nodarbības bērniem       Valodas attīstības nodarbības bērniem       Rokas sagatavošana rakstībai       Sensorā un motorā attīstība
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 21300
Meklēšanas rezultātos parādīts : 110531


Gamma-Serviss, SIA
Gamma-Serviss, SIAŠobrīd visizturīgākais pārklājums disku krāsošanai ir ar pulvera krāsām, kurām piemīt paaugstināta noturība pret iedarbību uz dažādiem mehāniskiem, fiziskiem un ķīmiskiem faktoriem. Mūsu disku krāsošanas metode nodrošina vienmērīgu lakas pārklājumu un garantē kvalitatīvu darbu izpildi.
Silta-maja.lv
Silta-maja.lvSilta-Māja.lv ir apkures sistēmu montāžas kompānija ar lielu pieredzi siltumsūkņu tirgū, nodrošinot saviem klientiem augstu montāžas un apkalpošanas kvalitāti par pieejamu cenu.
Sauna serviss, SIA
Sauna serviss, SIAPirts izbūve mājās un dzīvokļos, saunas, tvaika pirtis, hammam, elektriskās un malkas pirts krāsnis, tvaika ģeneratori un cits pirts aprīkojums
Sonāte, viesu nams
Sonāte, viesu namsViesu nams Sonāte atrodas gleznainā vietā, blakus Stāmerienas pils. Naktsmītnes, pirts, baseins, telpas banketiem un konferencēm.
Vecliepas, brīvdienu māja
Vecliepas, brīvdienu mājaVecliepas, Ventas upes krastā. Makšķerēšanas un sportošanas iespējas. Telpas svinībām. Mājiņas ar terasi un grilu.
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecība
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecībaRĪGAS BŪVSERVISS piedāvā izdevīgi iegādāties visdažādākos būvmateriālus - jumtam, fasādei, pamatiem, iekšējai un ārējai apdarei, siltumizolācijai u.c., kā arī logus, durvis, santehniku un pārvietojamās mājiņas.
Valteri, viesu nams
Valteri, viesu namsViesu namā Valteri Daugavas krastā, labi jutīsies pat 70 cilvēku lielas kompānijas. Svinības vai veselības kūres pirtiņā, ar peldi baseinā vai laisku gulšņāšanu āra kubulā.
Ezerkrasti, atpūtas bāze
Ezerkrasti, atpūtas bāzeAtpūta pie Rāznas ezera. Viena mazā/ģimenes mājiņa un viena lielā viesu māja/pirts. Telpas svinībām un atpūtai. Banketu un konferenču zāle līdz 150 personām. Mājīgi numuriņi gulēšanai. Pirtis, baseins, aktīva atpūta .
Ungurmuiža, viesu māja
Ungurmuiža, viesu mājaUngurmuiža ir harmonisks 18. gadsimta koka ēku ansamblis, milzu ozolu ieskauts, tas ieņem nozīmīgu vietu Latvijas kultūras pieminekļu mantojumu vidū. To 1732. gadā cēlis barons fon Kampenhauzens kā savas dzimtas māju, un šobrīd Latvijā nav saglabājušās līdzīgas baroka koka celtnes, kuru iekštelpas ir tik bagātīgi izgreznotas ar sienu gleznojumiem. Mūsdienu ērtībām piemērota, tā būs kā radīta Jūsu atpūtai, svinībām un semināriem. Varēsiet baudīt muižas īpašo gaisotni, pastaigājoties pa parku zem milzu ozoliem vai dzerot tēju krāšņajā tējas paviljonā.
Stādu placis Lielvārde, labiekārtošana, apzaļumošana
Stādu placis Lielvārde, labiekārtošana, apzaļumošanaSietiņš GO. Ainavu un apstādījumu projektēšana, apzaļumošana. Zālieni, apstādījumi, akmens dārzi, dekoratīvie augi. Stādu piegāde, konsultācijas. Auto riepas, riepu remonts, balansēšana.
Visi banneri