Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
MS Auto noma, SIA

MS Auto noma, SIA

Celtnieku iela 10a, Salaspils, Salaspils novads, Latvija, LV-2121
(+371) 29294972
Juridiskais nosaukums : MS Auto noma, SIA
Reģistrācijas numurs : 40203421975
Juridiskā adrese : Celtnieku iela 6a-16, Salaspils, Salaspils novads, LV-2121
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Piedāvājam rezervēt autonomu par labāko cenu jau tagad .

Izvēlies auto!

MS Auto noma autoparkā ir pieejami populārākie ekonomiskās, vidējās un biznesa klases auto modeļi .

MS Auto noma vienmēr uzticama un izdevīga.

Vienmēr labas autonomas cenas un individuāla pieeja katram klientam.

MS Auto noma var nodrošināt kvalitatīvus automašīnu nomas pakalpojumus.

Uzņēmums piedāvā vieglo automašīnu ,mikroautobusu un nelielu kravas automašīnu nomu un tirdzniecību .

Piedāvājam Jūsu ērtībai šādas mašīnas Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Sprinter, VW Caddy, Mercedes GL 350, Audi Etron, Volvo XC 60.

Izmantojiet visas automašīnas nomas iespējas

MS Auto noma piedāvā iespēju nomāt automašīnas gan īstermiņa, gan ilgtermiņa nomā

MS Auto noma piedāvā auto īstermiņa un ilgtermiņa nomu Rīgā vai Salaspilī, gan privātpersonām, gan juridiskām personām. Piedāvājumā labi koptas automašīnas teicamā tehniskā stāvoklī .

Iespēja izvēlēties automašīnu ar automātisko vai manuālo ātrumkārbu.

Obligāts nosacījums pie iznomāšanas – vismaz 2 gadu autovadītāja stāžs un derīga autovadītāja apliecība.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTransporta pakalpojumi Auto noma    Auto noma ar šoferi    Auto noma kāzām    Mikroautobusu noma    Džipu noma    Kravas auto noma    Luksus klases automašīnu noma    Pilnpiedziņas auto noma    Autovedēja noma    Auto piekabju noma       Auto divasu piekabju noma       Auto piekabju ar tentu noma Jumta bagažnieki GPS Navigācija
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 2919
Meklēšanas rezultātos parādīts : 11145


Valteri, viesu nams
Valteri, viesu namsViesu namā Valteri Daugavas krastā, labi jutīsies pat 70 cilvēku lielas kompānijas. Svinības vai veselības kūres pirtiņā, ar peldi baseinā vai laisku gulšņāšanu āra kubulā.
Atlas Motors, autosalons - autoserviss
Atlas Motors, autosalons - autoservissAtlas Motors ir neatkarīgs ASV auto uzņēmums: riepu, automašīnu un rezerves daļu tirdzniecība, auto serviss.
Vienkiemis, atpūtas komplekss
Vienkiemis, atpūtas komplekssVienkiemis viesiem piedāvā vairākas atsevišķas mājiņas, pirtis, viesnīcu, kafejnīcu, krogu un aktīvas atpūtas iespējas.
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikalsMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
Alefs S, SIA
Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
Restorer, SIA
Restorer, SIAGleznu un sienu gleznojumu profesionāla restaurācija, kā arī gleznu dekoratīvo rāmju restaurācija un zeltīšana ar lapiņu zeltu. Sienu gleznojumi un dekoratīvie apmetumi. Interjera dizains un konsultācijas.
ALAUŠYNĖ , viesu nams
ALAUŠYNĖ , viesu namsLauku sēta Alaušynė pie Alaušas ezera. Naktsmītnes, ēdināšana kafejnīcā ABU, konferenču zāle, pirts un baseins, kuteris un plosts. Kvadricikli, velosipēdi, biljards, teniss, basketbols.
Latgales galdnieks, IK
Latgales galdnieks, IKLatgales galdnieks. Mēbeļu restaurācija un ražošana, kāpņu un durvju ražošana, guļbūves. Masīvkoks, finierēts saplāksnis, MDF, lamināts. Izstrādājumi tiek beicēti, lakoti vai krāsoti, atkarībā no klienta vēlmēm.
Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Kandavas novadpētniecības muzejs, muzejs
Kandavas novadpētniecības muzejs, muzejsKandavas novada muzejs dibināts 1995.g., ēka celta 19. gs. otrajā pusē, muzejā skatāma ekspozīcija “Mēs savai pilsētai”, stāsti par telefona attīstību un pastu Kurzemē, kā arī atmiņas par PSRS laiku “Sarkanajā stūrīti”.
Visi banneri