Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Eco Dowel, SIA

Eco Dowel, SIA

Miera iela 30, Salaspils, Salaspils novads, Latvija, LV-2169
(+371) 20030133
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Jau gadiem strādājot nozarē, mēs jo vairāk saprotam mūsu klientu vēlmes.Lielāko prieku mums sagādā mūsu klientu pateicība par kvalitatīvi paveikto darbu,

klienta vēlmes un mērķi ir mūsu augstākā prioritāte.

Mūsu piedāvātā produkcija atbilst visaugstākajiem standartiem!

Mūsu pieredzējušie meistari un konsultanti sniegs Jums viss precīzākās atbildes un risinājumus pat šķietami viss sarežģītākajās situācijās,mums neviens darbs nešķiet par grūtu! Mūsu mērķis ir piedāvāt Latvijas iedzīvotājiem kvaltatīvako pakalpojumu un materiālu klāstu.

Uzņēmuma darbības pamatvirzieni:

  • Projektešana;
  • Notekūdens bioloģiskās attīrīšanas iekārtu piegāde un montāža;
  • Koka vasarnīcu un dārza mājiņu piegāde un uzstādīšana;
  • Inženierkomunikāciju izbūve.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresŪdensapgāde un kanalizācija Skatīt vairāk   Ūdensvada, ūdensapgādes sistēmu montāža, ierīkošana, izbūve Skatīt vairāk   Kanalizācijas sistēmas, montāža, izbūve un projektēšana Skatīt vairāk   Bioloģiskās notekūdeņu, kanalizācijas attīrīšanas iekārtas Dārza mājas un mājiņas Skatīt vairāk   Koka karkasa ēkas Skatīt vairāk   Dārza moduļu mājas Skatīt vairāk   Lapenes Siltumnīcas    Koka siltumnīcas    Plēves siltumnīcas Būvmateriāli, būvmateriālu tirdzniecība Dārzkopības tehnika un inventārs
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 4055
Meklēšanas rezultātos parādīts : 21127


Vidi, viesu nams
Vidi, viesu namsAtpūta pie Sasmakas ezera. Vieta svinību, sporta pasākumu un nometņu organizēšanai. Banketu zāle un pirts.
Vuolake Hotelli, viesnīca
Vuolake Hotelli, viesnīcaVuolake - mājīga viesnīca visai ģimenei ezera krastā, 15 minūšu braucienā no Jyvaskyla. Viesnīca ir 26 istabiņas, telpas svinībām, konferencēm un banketiem. Sauna.
Sauleskalns, pirts
Sauleskalns, pirtsViesību māja "Sauleskalns" - 19km no Rīgas. Līdz 50 cilvēkiem. Pirts, baseins. Mazā pirts - līdz 15 cilvēkiem, dīķis.
SAKA - S, mēbeles
SAKA - S, mēbelesMēbeļu izgatavošana, projektēšana un uzstādīšana pēc individuāliem pasūtījumiem. Praktiskas, izturīgas, vienkāršas un modernas, ekskluzīvas, ekoloģiskas mēbeles.
CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
 CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliFirma Cel. Progresīvas būvkonstrukcijas. YTONG gāzbetons, FERMACELL ģipškartona plātnes, BIOCLAR bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas.
Kalves, brīvdienu māja
Kalves, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Kalvenes ezera krastā. Makšķerēšana, piknika vietas, atpūta pie dabas, meža zvēru vērošana.
Skrundas muiža, viesnīca
Skrundas muiža, viesnīcaSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA "Akmens Raksti"
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA Akmeņkalis Modris Bērziņš piedāvā urbumus akmenī, kamīna elementus, mākslas darbus - skulptūras. Izgatavo granīta pieminekļus, apmales. Dizaina elementi dārzam.Sarežģītu konfigurāciju izzāģēšana akmenī ar CNC iekārtu.
Ekostandarts tehnoloģijas, SIA
Ekostandarts tehnoloģijas, SIAEkoStandarts Tehnoloģijas ir notekūdeņu attīrīšanas iekārtu ražotājfirma jau kopš 2001. gada, kas savas darbības laikā ir veiksmīgi realizējusi vairāk kā 250 projektus.
LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumiMūsu draudzīgs kolektīvs sniedz profesionālos grāmatvedības pakalpojumus un risina dažādus jautājumus. Darba pieredze dažādu nozaru uzņēmumos- būvniecībā, tirdzniecībā, nekustamo īpašumu apsaimniekošanā, darījumos ar kokmateriālu un metālu, importu/eksportu, darījumi ar ES trešajām valstīm, vairumtirdzniecībā/mazumtirdzniecībā
Visi banneri