Kokakmens, SIA, kapu pieminekļi

Apraksts

Piemini ir uzņēmums, kas piedāvā kapu vietas labiekārtošanas pakalpojums un tiem visu nepieciešamo produkciju. Uzņēmums piedāvā ierīkot vai restaurēt kapu vietas saskaņā ar klienta vēlmēm, uzstādīt pieminekļus, kapu sētiņas, kapu apmales un kapu soliņus. Nepieciešamības gadījumā veic betonēšanas un planēšanas darbus.

Piemini ražo granīta un laukakmens pieminekļus, kapu apmalītes un kapu sētiņas. Kapu vietas teritorijai varam uzbērt smilti, smalko granti, granīta vai dolomīta šķembas un oļus.

Granīta un laukakmens zāģēšana

Nodarbojamies ar granīta zāģēšanu. Importējam granīta blokus no Zviedrijas un Somija. Pieprasītākie materiāli ir Zviedrijas un Somijas melnais granīts, Aurora, Vanga, Kuru grey, Hallandia. Bloki tiek sazāģēti plāksnēs un pēc tam jau sīkākās detaļās atkarībā no pasūtījumu specifikas. Zāģējam un apstrādājam arī mūsu pašu Latvijas laukakmeņus. Laukakmeņu priekšrocība ir krāsas un tekstūras unikalitāte.

Akmens pulēšana

Sazāģētās detaļas tālāk tiek nodotas uz pulēšnanu. Akmens pulēšana ir smalks un rūpīgs darbs, kas prasa laiku un pacietību, lai iegūtu vēlamo rezultātu. Pulēšanas process sastāv no vairākāk kārtām. Pulēšanas rezultātā akmens virsma kļūst spoguļgluda un izceļ piesātinātu akmens dabīguma krāšņumu.

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 429
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 8327
    Kartridzuuzpilde.lv
    Kartridzuuzpilde.lvKārtridžu Uzpilde piedāvā ātru un kvalitatīvu kārtridžu uzpildes pakalpojumu un plašu jaunu kārtridžu klāstu visiem populārākajiem printeru ražotājiem ar piegādi visā Latvijā par izdevīgām cenām.
    Viola Stils, salons
    Viola Stils, salons"Viola-Stils" ir viena no lielākajām inovatīvajām bezšuvju trikotāžas ražotnēm Baltijas reģionā, Latvijā. Uzņēmumam ir vairāk nekā trīsdesmit gadu pieredze trikotāžas ražošanā, izmantojot augstas kvalitātes itāļu dziju, piemēram, kašmiru, zīdu un smalku merino vilnu.
    Mīļmājiņa, brīvdienu māja
    Mīļmājiņa, brīvdienu mājaMīļmājiņa ir veidota, lai jūs apburtu ar lauku šarmu, esot tuvu pilsētai. Tā ir vieta, kur atpūsties ārpus mājas, jūtoties kā mājās, ērti baudīt nedēļas nogales un brīvdienas, un rast iespēju atjaunot enerģiju, atrast jaunas idejas, vēlmes un spēku būt, darīt un radīt.
    Maripol, SIA, cepuru un kažoku salons
    Maripol, SIA, cepuru un kažoku salonsEkskluzīvās cepures, eleganti kažokādas izstrādājumi, graciozi aksesuāri no „Maripol” izcels jūsu individualitāti, veidos neatkārtojamu izskatu un papildinās dabisko sievietes skaistumu.
    Erebuni, armēņu restorāns
    Erebuni, armēņu restorānsRestorāns „Erebuni" atrodas gleznaina dārza ielenkumā, starp kokiem, ziediem un strūklakām. Nokļūstot šeit, jūs varēsiet patīkami atpūsties, nobaudīt īstus armēņu ēdienus, kas pagatavoti uz atklātas uguns.
    Tuvs, SIA
    Tuvs, SIAMūsu uzņēmums veic Zoo-preču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības izplatīšanu Latvijā. Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar Eiropas rūpnīcām un ir ekskluzīvais pārstāvis BOSCH Tiernahrung, kas ražo pazīstamu barību: Bosch, Sanabelle.
    Dārza Tehnika, SIA, Veikals-serviss
    Dārza Tehnika, SIA, Veikals-servissMeža un dārza tehnikas zīmoli Husqvarna, Stiga, Partner, Jonsered un Alpina ražoti motorzāģi, trimmeri, krūmgrieži, zāles pļāvēji, traktori.
    Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejs
    Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejsMencendorfa nams – Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja filiāle – ar savu 17.-18. gs. mājokļa noskaņu ir vienīgais šāda tipa muzejs Baltijā un apmeklētājiem atvērts kopš 1992. gada 18. maija. Ekspozīcija iekārtota 1695. gadā celtā namā, kurš līdz pat 1939. gadam bija dzīvojamais nams ar veikalu un noliktavu stāviem.
    Mazpipari, atpūtas komplekss
    Mazpipari, atpūtas komplekssLielā un mazā svinību zāle, pirtiņa, apkurināma koka baļļa zem klajas debess, lielās šūpoles, guļvietas uz matracīšiem 20 personām, 3 divvietīgās istabiņas, 1 četrvietīgā istabiņa, telpa, kur ir 16 gultas vietas, telpa, kur ir 10 gultas vietas, laukums sporta aktivitātēm, telšu vietas, ugunskura vieta, plaša teritorija auto novietošanai.
    Oneway Logistics, SIA
    Oneway Logistics, SIAOneway Logistics uzticama transporta un ekspedīcijas kompānija, kura piedāvā pilnu loģistikas pakalpojumu kompleksu, Jūsu kravas glabāšanu un apdrošināšanu. Garantējam jebkāda veida transportēšanu Eiropas, Skandināvijas, Āzijas un NVS valstīs.
    Visi banneri
    Rundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma