Apraksts

Brīnuma meklējumos piedāvājam doties uz mazo pilsētiņu Preiļi, kur starp Daugavpils ielu un Raiņa bulvāri jūs nonāksiet pasakainā karalistē.

Karaliste sastāv no miniatūras pils mājas pagalmā, leļļu galerijas un garderobes .Tas ir ļoti populārs un unikāls tūristu pilsētas objekts.

Miniatūrpilis

Pils miniatūrā - grezni tornīši, tiltiņi, ūdensdzirnavas - šī mazā karaļvalsts grezno mājas pagalmu, piesaistot tūristu uzmanību.

Pils nav atdarinājums, tā ir autores fantāzijas un roku darba rezultāts, veidots no dabiskā laukakmens.

Īpaši romantiska noskaņa tiek radīta tumšajās vakara stundās, kad katra pils lodziņā iedegas gaisma. Jums tiek piedāvāta fotogrāfēšanās iespēja uz pils fona.

Karaļa garderobe

Gribat iejusties karaļa galma personāžu lomās? Mēs palīdzēsim jums realizēt iecerēto.

Ģērbuvē atrodami vairāk nekā 550 grezni dažādu izmēru sieviešu, bērnu un vīriešu tērpi.

Atbilstoši aksesuāri, parūkas, platmales, cimdi, špagas, mūzikas instrumenti palīdzēs jums pārtapt prinčos un princesēs, galma dāmās, musketieros un kurtizānēs, bet neliela Preiļu karalistes dekorācija un miniatūrpilts majas pagalmā kļūs par lielisku fonu fotosesijai.

PĀRĢĒRBŠANĀS IZMAKSAS viens tērps 5.00 EUR,bāreņiem,bāreņu nama bērniem,invalīdiem(ratiņ krēslos) bezmaksas

LEĻLU GALERIJA 3.00 EUR ,pensionāriem un skolniekiem līdz 16gadu vecumam-2 euro, 1. un 2. grupas invalīdiem (uzrādot aplicību) un bērniem līdz 7 gadu vecumam - BEZMAKSAS!

Leļlu galerija

Apskatāmas vairāk kā 170 darbi.

Galerija
Video
  • video
  • video
  • video
  • video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 25792
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 218609
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrs
    Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrsViesu nams Tauriņi. Mājīgi numuriņi, pirts, SPA. Aktīvā atpūta: teniss, basketbols, volejbols, batuts bērniem, biljards.
    Stila Elements
    Stila ElementsUzņēmums Stila Elements ir klasisku dekoru eksperts, kas palīdz veidot elegantus interjera un eksterjera dizainus izmantojot tādus materiālus kā koks un ģipsis.
    Gymshop, trenažieru veikals
    Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
    Bramaņi, viesību nams
    Bramaņi, viesību namsViesību nams, pirts, lieliska viesību vieta pasākumiem līdz 30 cilvēkiem. Guļvietas, aktīvā atpūta. Atpūta laukos.
    A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis Latvijā
    A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis LatvijāŪdens mīkstināšana. Vulcan atkaļķotājs ir dabai draudzīgs risinājums spējīgs novērst kaļķakmens un rūsas problēmas. Bez sāls, bez ķimikālijām, bez apkopes!
    Tukuma muzejs
    Tukuma muzejsTukuma muzejs regulāri rīko mākslas, vēstures un etnogrāfijas izstādes. Piedāvā apmeklēt ekskursijas, kā arī mākslas un kultūras pasākumus. Piedalās projektos un gatavo plašu zinātnisko publikāciju klāstu. Paralēli tam muzejs veic intensīvu izglītojošu darbu, piedāvājot radošās darbnīcas bērniem.
    Arkadia, SPA viesnīca
    Arkadia, SPA viesnīcaHotel-Spa Arkadia. Viesnīca, SPA centrs, saunas, džakuzi, baseins, bistro, restorāns,  konferenču zāles, banketi un svinības, biljards, atpūta ar bērniem
    Improvement, SIA
    Improvement, SIABeramo kravu piegāde (dolomīta šķembas, grants, smilts, melnzeme). Teritoriju labiekārtošana. Bruģa ieklāšana. Piebraucamo, servitūta, piemājas un lauku ceļu būve.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma