Apraksts
Klīnikā Elizabete ir radusies iespēja veikt pirmo un vissvarīgāko parodontozes ārstēšanas etapu: novērst slimības galvenos iemeslus. Ar hronisku parodontozi nav iespējams cīnīties tikai ar terapeitisku metožu un mutes dobuma higiēnas palīdzību vien. Higiēnists rūpīgi un profesionāli notīra tikai zoba ārējo virsmu. Bet tiesības veikt visas manipulācijas zemāk par smaganu līmeni ir tikai ārstam - stomatologam. Galvenie slimības cēloņi slēpjas zemāk par smaganu līmeni – tas ir zemsmaganu zobakmens un baktērijas, kas atrodas periodontālajās kabatās. Ar VECTOR aparatūras palīdzību tiek pilnībā izmazgātas periodontālās kabatas un tiek iznīcinātas slimību izraisošās baktērijas. VECTOR jaunākajai metodikai ir arī vesela virkne priekšrocību salīdzinājumā ar līdz šim praktizēto periodontālo kabatu mehānisko tīrīšanu. Audu vai zoba virsmas traumēšanas iespēja ir samazināta līdz minimumam. Svarīgi ir arī tas, ka VECTOR ļauj veikt visu primāro iejaukšanos vienā apmeklējuma reizē. Ārstēšana, izmantojot VECTOR aparātu, ir praktiski nesāpīga, tādēļ vairumā gadījumu nav nepieciešams izmantot anestēziju.
Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte, Saistītie uzņēmumi
Statistika:
Pilnībā apskatīts : 42784
Meklēšnas rezultātos parādīts : 912123
EscapeTown, izlaušanās spēles
EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
DāvanuServiss.lv
DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
Žuvine, zivju restorāns
Žuvine, zivju restorānsŽuvinė. Vienīgais specializētais zivju restorāns Palangā, atrodas uz galvenās izklaides ielas Basanaviciaus, piecu minūšu gājienā līdz jūrai.
BALTIC-S, santehnika
BALTIC-S, santehnikaUzņēmums Baltic-S nodarbojas ar santehnikas vairumtirdzniecību un mazumtirdzniecību.
Restorer, SIA
Restorer, SIAGleznu un sienu gleznojumu profesionāla restaurācija, kā arī gleznu dekoratīvo rāmju restaurācija un zeltīšana ar lapiņu zeltu. Sienu gleznojumi un dekoratīvie apmetumi. Interjera dizains un konsultācijas.
Kalves, brīvdienu māja
Kalves, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Kalvenes ezera krastā. Makšķerēšana, piknika vietas, atpūta pie dabas, meža zvēru vērošana.
HBH Juozo alus , atpūtas centrs
HBH Juozo alus  , atpūtas centrsŠodien vienlaicīgi slēgtajās bāra telpās un ārā garšot Joza alu un baudīt lielisko „Radas“ virtuvi var no 700 līdz 1200 cilvēkiem.
Santa, viesnīca
Santa, viesnīcaViesnīca netālu no Siguldas centra – gleznainā nostūrī, ezera krastā ar skaistiem dabas skatiem. Jūsu rīcībā: ērta viesnīca, lielisks restorāns, orģināla kamīnzāle un sauna, konferenču zāle.
Granīts O, SIA
Granīts O, SIAGranits O nodarbojas ar kapu pieminekļu, dārza akmens skulptūru un interjera dizaina elemenšu izgatavošanu.
Visi banneri
laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma