Vestiena***, viesnīca

Apraksts
Sertificēts Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas dalībnieks. Labiekārtotas istabas, sauna, karstais ūdens visu diennakti, duša, centrālapkure, ēdināšana, banketu galdi, SAT-TV, lauku pirts, galda spēles, biljards, kamīns, autostāvvieta. Līdz Gaiziņkalna slēpošanas trasēm 5 km. 2-vietīgas, 3-vietīgas un 4-vietīgas istabas, LUX, puslukss, apartamenti cilvēkiem ar īpašām vajadzībām (invalīdiem), ģimenes apartamenti, datorpakalpojumi (internets, e-pasts). Vestienas pagasta teritorijā atrodas 21 ezers. Kāls - lielākais, dziļākais un salām bagātākais ezers Vestienā. Trīs šī ezera salas ir botāniskais liegums. Brīnišķīgs ir Kaķīša (Viešūra) ezers ar vienreizējiem dabas skatiem un kristāldzidru ūdeni. Ilziņa ezers ir slavens ar savām nirstošajām salām - laiku pa laikam tās parādās ūdens virspusē. Lieliskas iespējas mūsu ezeru novadā paveras makšķerēšanas sporta cienītājiem. Laivu un telts noma, piknika vietas. Iespaidus bagātinās dažādi tūrisma maršruti. Cenu piedāvājums: Vienvietīgs numuriņš ar brokastīm.....13,- Ls Divvietīgs standarta numuriņš ar brokastīm.....21,- Ls Trīsvietīgs numuriņš ar brokastīm.....31,- Ls Četrvietīgs numuriņš ar brokastīm.....41,- Ls ½ lukss numuriņš ar brokastīm.....30,- Ls ½ lukss numuiņš ar bokastīm vienai personai.....22,- Ls Divistabu lukss numuriņš ar brokastīm 2 personām.....40,- Ls Papildu vieta.....7,- Ls Divvietīgs numuriņš uz nedēļu.....119,- Ls Sauna.....8,- Ls/h Atlaide 20% apmērā, sākot ar 3 dienu. Piedāvājam arī numuriņu personām ar īpašām vajadzībām. Studentiem, senioriem un grupām piedāvājam cenu atlaides. Iespējami norēķini ar bankas karti - VISA, Eurocard / Mastercard, VISA Electron, Maestro, Unikarte. Gaidīsim Jūs ciemos !
Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 97491
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 1670443
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Kāli, viesu nams
    Kāli, viesu namsAtpūta ezera krastā 10 minūšu braucienā no Rīgas Bauskas virzienā. Galdu klāšana, nakšņošana,  pirts, makšķerēšana. Darbadienās elastīgas cenas!
    Zemeņu krastiņi, lauku māja
    Zemeņu krastiņi, lauku mājaZemeņu Krastiņi. Lauku māja Ilzas-Geraņimovas ezera krastā. Naktsmājas, pirts rituāls, peldvietas, makšķerēšana, inventāra noma.
    Trutzi Baltic, SIA
    Trutzi Baltic, SIATrutzi Baltic ir daļa no lielās Trutzi grupas - metāla mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības uzņēmuma, kas piedāvā plašu metāla izstrādājumu klāstu, tostarp metāla caurules, metāla loksnes ,metāla konstrukcijas, tērauda sijas, profilus, armatūru, leņķus , stabus, 3D paneļu žogus un žogus.
    Ivonna, SIA
    Ivonna, SIASIA Ivonna veic galdu klāšanu Rīgas apkārtnē. Piedāvājumā ēdieni visām gaumēm par ļoti draudzīgām cenām. Siltu ēdienu atvešana līdz 50 personām. Trauku īre par brīvu.
    Stieress, kempings
    Stieress, kempingsKempings Stieress piedāvā 4 vietīgus un 2 vietīgus numuriņus, telšu vietas. Kempingā arī iespējams ieturēt sātīgu maltīti kafejnīcā. Labiekārtotas dušas un tualetes, 400 m - jūra.
    Embūtes muiža, viesu māja
    Embūtes muiža, viesu mājaNaktsmītnes, banketu un semināru zāle. Embūtes dabas parkā - eko taka, izbaudīsiet dabas parkā esošos dabas un kultūrvēsturiskos objektus.
    Cīrulīši, veselības un atpūtas centrs
    Cīrulīši, veselības un atpūtas centrsTelpas svinīgiem pasākumiem, telpas konferencēm un semināriem, viesnīca, pirtis, džakuzi, aktīvā atpūta, bērnu nometnes.
    Kombucha, restorāns
    Kombucha, restorānsMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma