Apraksts

Ja pošaties karnevālam, masku ballei vai tematiskajai ballītei, sporta spēļu pasākumam, fotosesijai, bērnu ballītei, tematiskajam pasākumam vai vakarēšanai draugu lokā – tiekat laipni gaidīti i. u. Sers tērpu nomā.

Tiem, kuri vēlas nomāt kostīmu. Jāņem vērā, ka pastāv iespēja noskatīto tērpu aizrunāt pat vairākas nedēļas pirms pasākuma.

Tērps parasti tiek nomāts uz 3 dienām, cenu amplitūda no 10 – 30 eiro uz pasākumu.

Tērpu krājumā dažādu stilu kostīmi – sākot ar bruņiniekiem, mūkiem, princešu kleitām, rokoko, baroka, renesanses, ampīra līdz pat pagājušā gadsimta beigu posmam (atradīsies 50, 60, 70. gadu kā arī disko tērpi). Krājumā ir arī 19. gs. nogales un 20. gs sākuma tērpi, frakas. Palīdzēsim, ja nepieciešams tāds sīkums kā – boa, spalvas, bikšturi, tauriņi, žabo, cimdi, spieķi, parūkas, vēdekļi, saulessargi, diadēmas, kroņi,…un skaistās venēcijas maskas!

Varbūt negribat ceļot vēsturē, bet apkārt pasaulei? Ir pieejami dažādu tautību kostīmi sākot ar latviešu tautiskajiem brunčiem, linu krekli un bikses, vestes, sarafāni, austrumu tērpi, kimono, kovboji, indiāņi, spāņi, čigāni, bavārieši, skoti, grieķi,…

Lai iepriecinātu bērnus varat pārtapt par pasaku tēlu (Šreku, pinokio, alisi, sarkangalvīti,..) dzīvnieku (lāci, lapsu, govi, suni,..) vai supervaroni (surepermenu, betmenu, melifesentu, kaķsievieti, ) rūķi, feju, jeb kādu tēlu no cirka – omulīgu klaunu vai virves dejotāju.

Atradīsim arī šo to no kino – Merilna Monro, Čaplins, Napaleons varbūt musketieris?

Vai varbūt ir pienācis laiks kļūt par Ziemassvētku vecīti, sniega karalieni,sniegbaltīti ?!

Ja ballējoties tērps ir cietis – jāmaksā sāpju nauda, atkarībā no skādes lieluma.

Lūgums pret tērpiem izturēties saudzīgi – nelietot baltos dezodorantus, smaržas, matu lakas parūkās.

Ja pieņem, ka dzīve ir teātris, tad katrs no mums ir režisors un galvenais varonis šajā neuzrakstītajā mistērijā – mūsu tērps atbilstošā vietā un laikā palīdz šo mistēriju izdzīvot kopā ar līdzcilvēkiem, iesaistoties spēlē…Kura loma ir labāka – hamleta, lāčplēša, ofēlijas vai kristīnes?

Lomu robežas novelkam mēs paši!

Galerija
Video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 322676
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 550183
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Jaunogres nams, brīvdienu māja
    Jaunogres nams, brīvdienu mājaTelpas svinībām, atpūtai, semināriem - kamīnzāle 36 personām. Pirts, silts baseins ar straumi un filtrētu ūdeni. Tenisa korts, viesību galda klāšana, satelītu TV. Speciāls piedāvājums divām personām - 30 Ls (darbadienās). 35 km no Rīgas.
    Campo, ūdenstūrisms
    Campo, ūdenstūrismsCampo. Viss par laivošanu. Ūdens tūrisma maršruti, inventārs, noma, tirdzniecība. Kajali, kanoe, smailītes. Airēšanas skola.
    Lottand prezentreklāma
    Lottand prezentreklāmaAģentūra Lottand. Reklāma, apdruka, prezentreklāma, dizains, vizuālā reklāma, apģērbu apdruka, reklāmas idejas.
    Šodien muzeja kompleksā ietilpst četras ēkas, kurās izvietoti - muzeja krājums, mākslas izstāžu zāle, vēstures izstāžu zāle un administrācija. Muzeja sākums meklējams 1947.gadā, kad pieņemts lēmums par tā izveidi. Sākotnējā muzeja bagātība ir Rozentāla laikabiedra Marta Vēja savāktā mākslinieka oriģināldarbu kolekcija.
    Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāze
    Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāzeIkviena no četrām kotedžām ir paredzēta sešiem cilvēkiem un ir aprīkota ar elektriskajām baterijām. Pirts ar kamīnzāli, lapenes svinībām, atpūta pie Cieceres ezera.
    Jaunsvelmes, viesu māja
    Jaunsvelmes, viesu mājaJaunsvelmes. Iespēja izbaudīt jauku atpūtu, organizējot izlaidumus vai citus saviesīgus pasākumus 80 viesiem klusā, zaļā dabas stūrītī.
    Vējkalnietis, vīna darītava
    Vējkalnietis, vīna darītavaDienliliju Dārza apmeklētāji var apskatīt gan krāšņās dienlilijas gan degustēt dažādus mājas vīnus. Mazliet pārfrāzējot Mārtiņu Rītiņu " bet kas gan var būt būt labāks par abiem kopā '" ? Ziedi un vīns ...
    Dace Grīnberga, keramiķe
    Dace Grīnberga, keramiķe Keramiķe Dace Grīnberga strādā ar dažādu krāsu akmens masām, mālu un porcelānu. Mūsdienīgi priekšmeti interjeram. Vienkāršas, ažūras formas ar dažādām faktūrām.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma