Apraksts

Pāces vilnas fabrikas JAUNĀ rudens raža - 15 dažādu RAIBO dziju veidi.
Un siltākām sajūtām varēs iegādāties īstas VILNAS SEGAS, kuras pildītas ar EKO vilnu, pārstrādātu Pāces vilnas fabrikā.
Pretī krāsainam rudenim- ar krāsainiem, siltiem rokdarbiem un sajūtām!

Pāce ir vienīgā vieta Kurzemē, kur vēl pārstrādā vilnu un, cik mums zināms, tad arī vienīga vieta Latvijā, kur veic pilnu vilnas pārstrādes procesu.

Vilnas pārstrādes tradīcijas Pācē ir kopš 19.gs. beigām, pirmās Latvijas Republikas gados šeit ir velta vadmala. Padomju gados Pācē bija otrs lielākais sadzīves pakalpojumu sistēmas cehs Latvijā, kas pārstrādāja aitu vilnu.

Mēs lepojamies ar to, ka mūsu pamatnodarbe ir Latvijā audzēto aitu- vilnas pārstrāde. Tā atbalstām vietējos aitaudzētājus un saglabājam Latvijas lauku dzijas īpašības!

Mēs savu dziju ražojam no 100% Latvijas aitu vilnas, nejaucam un NEIEPĒRKAM vilnu, kas nākusi no JAUNZĒLANDES.
Izņēmums ir vienīgi dabīgi pelēkā aitu vilna, ko iepērkam no Zviedrijas. Jo pie mums šādu šķirņu aitu ir, diemžēl, ļoti maz.

Garantējam, ka dzija nav tās sākotnējā apstrādes procesā ķīmiski apstrādāta- karbonizēta ar spēcīgiem ķīmiskām vielām, kas "izēd" ārā netīrumus un augu daļiņas no nemazgātas vilnas, kas tajā "ieķērusies", aitām mielojoties ar sienu, zāli.
Dzijā ir maksimāli saglabāta dabīgā viela- lanolīns (aitu tauku dziedzeru sekrēts), kas nodrošina, lai vilna (dzija) sildītu.
Vienīgais ķīmiskais komponetnts ir krāsa- bet arī tā ir viena no labākajām Eiropā, ražota Šveicē. Un ķīmiskais sastāvs ir niecīgs. Bet bez tās, diemžēl, nebūtu šo košo krāsu. Ja krāsotu dziju ar dabīgajām-eko krāsvielām, tad kilograms par dziju būtu piecas reizes dārgāks!

No šī var secināt- ka Pācē ražotā dzija- DABĪGAJOS toņos ir tiešām DABĪGA un EKOLOĢISKI TĪRA!!!
Nopērkot Pācē ražoto dziju. Pircējam ir pievienotās vērtības sajūta. Viņš ir nopircis īstu Latvijas lauku dziju!

Lai katram izdodas atrast savu īsto un īpašo dziju, kas uzrunā!

Galerija
Video
  • video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 111344
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 199218
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāze
    Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāzeIkviena no četrām kotedžām ir paredzēta sešiem cilvēkiem un ir aprīkota ar elektriskajām baterijām. Pirts ar kamīnzāli, lapenes svinībām, atpūta pie Cieceres ezera.
    Pokaiņi
    PokaiņiSena svētvieta, akmens krāvumi, enerģiju lauki. Izzini sevi un senatni.
    Ergoss, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
    Ergoss, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaErgoss. Koksnes plātņes - saplāksnis, mēbeļu plātnes, OSB plātnes. Dažādu finieru veidu zāģēšana. Mēbeles pēc pasūtījuma.
    Sanders, viesu nams
    Sanders, viesu namsViesu nams Sanders. Naktsmītne, pirts, relaksācijai - koka baļļa ar ozonu, pieejama velosipēdu noma, blakus viesu namam veikals - kafejnīca.
    Baltijas durvis
    Baltijas durvisBaltijas durvis. Metāla durvis. Logi. Durvis. Plastikāta logi. Ugunsdrošās durvis. Iekšdurvis. Uzstādīšana. Montāža.
    Raibie logi, viesnīca
    Raibie logi, viesnīcaViesnīca Raibie logi piedāvā naktsmītnes desmit labiekārtotos numuros, no kuriem divi ir piemēroti ģimenēm ar bērniem. Visos numuros ir TV un interneta pieslēgums. Brokastis ir iekļautas cenā.
    ZEBRA MOVERS LATVIJA, pārvietošanās serviss
    ZEBRA MOVERS LATVIJA, pārvietošanās servissZebra Cargo, mantu pārvietošana un iepakošana, noliktavas pakalpojumi, mākslas priekšmetu transportēšana un apdrošināšana. Ofisu pārvešana, Pārcelšanās, Mantu pārvešana, Pārcelšanās serviss, Pārvākšanās serviss, Krāvēju pakalpojumi, Iekraušana, Izkraušana, Pārvietošanās serviss, Mantu pārvietošana, Pārvākšanās, Biroja pārvešana, Pārvešana, Pārvietošana
    Kalna ligzda, viesnīca
    Kalna ligzda, viesnīca3 zvaigžņu viesnīca Kalna Ligzda atrodas Smiltenes pievārtē, vēsturiskajā Kalnamuižas teritorijā. Piedāvājam 1-vietīgas, 2-vietīgas, 3-vietīgas un lielākas istabas ģimenēm ar bērniem. No katra numuriņa loga paveras gleznains skats uz Kalnamuižas teritoriju. Numuriņos pieejama kabeļtelevīzija, vannas istaba ar dušu un wc.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma