Malnavas koledža

Apraksts

Malnavas koledža ir lielākā lauksaimniecības un autotransporta apmācības izglītības iestāde Latgales reģionā. Koledža īsteno 1.līmeņa profesionālās augstākās studiju un profesionālās vidējās izglītības programmas.

Koledža 2018./2019.gadā īstenos studiju programmas Autotransports, Uzņēmējdarbība lauksaimniecībā un Grāmatvedība.

Profesionālās vidējās izglītības programmas ar 4 gadu apmācību Banku zinības un finanses (finanšu darbinieks), Lauksaimniecība (augkopības tehniķis), Lauksaimniecības tehnika (lauksaimniecības tehnikas mehāniķis) un Autotransports (automehāniķis un autodiagnostiķis). Valsts stipendija līdz 150 EUR mēnesī.

2.līmeņa arodizglītības programma ar viena gada apmācību Dārzkopība (dārzkopis). Valsts stipendija līdz 150 EUR mēnesī.

IPĪV “Višķi” realizējam IP Lauksaimniecība un Autotransports. 

Gan Malnavā, gan Višķos ir iespēja izglītoties nepilna laika (maksas) programmās.

2017./2018. mācību gadā koledžā izglītojas vairāk nekā 1000 studenti un audzēkņi un strādā gandrīz 50 kvalificēti pedagogi.

Koledža sagatavo augsti kvalificētus speciālistus, kuri spēj strādāt patstāvīgi, atbildīgi, radoši un kvalitatīvi, kļūstot par konkurētspējīgu darbaspēku Latvijas un ārzemju darba tirgū. Koledža mudina jauniešus pēc vidējās profesionālāsizglītības iegūšanas pilnveidoties un paplašināt savu profesionālo kompetenci, studējot augstākās izglītības iestādēs.

Izglītojamie ne tikai apgūst izvēlēto specialitāti, bet arī attīsta radošās un fiziskās spējas sporta sekcijās un pulciņos. Audzēkņiem dienesta viesnīcā ir iespēja izmantot trenažiera zāli, darboties šautriņu mešanas, dambretes, šaha, smagatlētikas sekcijās.

Pēc nodarbībām notiek futbola, basketbola, florbola, galda tenisa, badmintona, volejbola sekcijas.

Radoši darbojas jauniešu deju kolektīvs “Malnava”, literārais, ētikas un estētikas, floristikas un novadpētniecības un mākslinieciskās jaunrades pulciņi.

Galerija
Video
  • video
  • video
  • video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 20239
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 99724
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Vila VAKARĖ , viesu nams
    Vila VAKARĖ , viesu namsVilla VAKARĖ atrodas Palanga zaļās zonas klusā vietā pie City Stadium. Īsa pastaiga uz jūras vai pilsētas centru -15 min. Liels pagalms, skaistas priedes, nojume ar āra kamīnu.
    Jaunzemi, lauku sēta
    Jaunzemi, lauku sētaLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
    Pļavnieki, veterinārā klīnika
    Pļavnieki, veterinārā klīnikaMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
    Daugavas muzejs
    Daugavas muzejsDaugavas muzejs piedāvā, ekskursijas skolēniem, kāzu ekskursijas, dažādas pedagoģiski izzinošas nodarbības gan skolēniem gan pirmsskolas vecuma bērniem. Muzejs atrodas Doles muižas jaunajā kungu mājā. Muižas parkā iespējams rīkot saviesīgus pasākumus.
    Bea aizkaru centrs, salons
    Bea aizkaru centrs, salonsAizkaru salona Bea. Aizkaru un galdautu audumi, stangas, rullo, vertikālās, horizontālās žalūzijas, aksesuāri un šūšanas piederumi.
    Pinumi, salons - darbnīca
    Pinumi, salons - darbnīcaPinumi tiek izgatavoti no Latvijā izaudzēta materiāla. Izgatavojot pinumus, man ir svarīga kvalitāte, lai izstrādājums kalpotu daudzus gadus.
    Višķezers, atpūtas vieta
    Višķezers, atpūtas vietaAtpūtas vieta "Višķezers" atrodas bijušajā pilskalnā, kura pakājē ir Višķu ezers ar saviem paugurainajiem krastiem! Viesu atpūtai tiek piedāvāti izbraucieni ar laivām, katamarāniem un velosipēdiem. Ir vieta peldēšanai, sporta laukums, forši lomi makšķerniekiem!
    220.lv veikals un servisa centrs
    220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma