Ēmužas, viesu nams

Apraksts

   Lauku māja "Ēmužas" atrodas Vadzenes pagastā. Plašajās telpās iespējams sarīkot svinības līdz pat 200-250 cilvēkiem, bet ārpus telpām iespējams sarīkot pasākumu apmēram 500 cilvēkiem. Mājā ir iekārtotas 10 istabiņas, kurās ērti var izgulēties līdz pat 60 cilvēkiem, bet papildus vietas piedāvājam divās "matraču" zālēs. Ir pirts, kubls, dīķis, volejbola laukums, futbola laukums, basketbola grozi, telts vietas... Netālu atrodas "Ēmužu" ezers.

Z/S "Ēmužas" darbojas jau kopš 1991. gada. Sākotnējā pamat nodarbošanās bija lauksaimniecība, bet 1996. gadā atvērta pirmā kafejnīca. Šobrīd Z/S "Ēmužas" saviem klientiem piedāvā baudīt gardu maltīti kafejnīcā "Velves" Talsos, kafejnīcā "Rasa" Rīgā, baudīt lielisku atpūtu lauku mājā "Ēmužas", kā arī uzklāt un apkalpot izbraukuma banketus jebkurā klienta izvēlētā vietā.

Ēdināšanas nams "Ezera Sonāte" atrodas Talsos, Kareivju ielā 16, Vilkmuižas ezera krastā. Kafejnīcas telpas izvietotas divos stāvos, ar plašām un gaišām telpām. "Ezera Sonāte" saviem apmeklētājiem piedāvā:
- darba dienās ātrās pusdienas;
- ēdienus no ēdienkartes katru dienu;
- picu piegāde no plkst. 11.00-23.00
- pusdienu piegādi Talsos uz Jūsu darba vietu vai mājām (līdz plkst.12.00);
- mielastu galdus, pagatavotus pēc jūsu vēlmēm sastādītas ēdienkartes;
- ēdināšanas pakalpojumus Jūsu izvēlētajā vietā;
- izbraukuma tirdzniecību;
- pasākuma vadītāja pakalpojumus;
- trauku nomu;
- nakšņošanas iespējas Talsu viesnīcā.

Darba laiks: katru dienu no 11.00-23.00 (vai līdz pēdējam apmeklētājam)

Piedāvājam arī konditorejas izstrādājums- tortes, kūkas, plātsmaizes, pīrādziņus u.c. pēc iepriekšēja pasūtījuma.

Galerija
Video
  • video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte, Saistītie uzņēmumi
Statistika:
Pilnībā apskatīts : 83736
Meklēšnas rezultātos parādīts : 2227126
EscapeTown, izlaušanās spēles
EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātika
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātikaMūsu uzņēmumam ir liela pieredze sētu un žogu izstrādē un montāžā. Sētu un vārtu ražošana - mūsu uzņēmuma pamatvirziens. Tagad piedāvājam arī bruģēšanas darbus un Bobcat tehnikas pakalpojumus
Vilnis Lejnieks
Vilnis LejnieksPirtniecības meistars, garīgais dziednieks. Profesionālā pieredze darbā pirtī - 20 gadi. Veic dažādu psihoemocionālu situāciju risināšanu caur pirts procedūrām fiziskā un garīgā līmenī. Piedāvā relaksējošās, dziednieciskās un tematiskās pirtsdienas. Piedāvā izbaudīt arī pirts rituālus - dzimšanas dienas pirts, saulgriežu pirts, pirtīžas. Veic Garīgo muguras taisnošanu pēc Pjotra Elkunoviča metodes, kā rezultātā ķermenis tiek atbrīvots no emocionālās un fiziskās spriedzes. Pazūd stress un depresija, emocionālās un fiziskās sāpes.
Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrs
Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrsBērnu centra tiks organizētas radošas nodarbības, tiek apgūta jauna informācija, attīstītas jaunas prasmes un iemaņas. Liela izēvelē dažādu materiālu, pedagogi izmanto dažādas darba metodes. Nodarbības tiek pasniegtas latviešu un krievu valodā. Mūsu uzdevums ir lai bērnam centrā pavadītais laiks paiet pēc iespējas interesantāk, veicina- iztēli, uztveri, domāšanu, fantāziju un vingrina un nostiprina rokas sīku muskulatūru, praktiskā darbībā. Veicināt sociālo un emocionālo prasmju attīstīšanu, komunikācijas spējas. Piedāvāt mazākumtautību bērniem latviešu valodas apgūšanu. Nodarbību istabas ir iekārtotas gaišas un saulainas telpas un dažādam attistošam rotaļlietām atbilstoši bērnu vecumam.
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A pamatdarbības veids ir saliekamu koka modeļu un kokā gravētu attēlu izgatavošana. Produkcija ir domāta gan bērniem, gan pieaugušajiem.
Jura putni, muzejs
Jura putni, muzejsKokgriezumu muzejā "Jura putni" Jūs redzat atveidotas dzērves - mīlestības, saticības, uzticības un mūžības simbolus; pūces - gudrības simbolus un citus putnus. Parks atgādina, ka šeit tiek mīlēta daba un ir sakārtota vide.
Gintus, SIA, mērniecība
Gintus, SIA, mērniecībaSIA Gintus , mērniecība, topogrāfija, detālplānojumi, izpildshēmas, robežplāni.
K-masti.lv, SIA
K-masti.lv, SIAJa vēlaties pie savas privātmājas vai uzņēmuma uzstādīt karoga mastu, ja nepieciešami Latvijas, uzņēmuma vai citi karogi, tad K-MASTI.LV ir pareizākā vieta, lai tiktu pie kārotā! Karogi un karogu masti tā ir mūsu lieta!
Dridži, atpūtas un sporta komplekss
Dridži, atpūtas un sporta komplekssAtpūtas komplekss Dridži tapis ar SAPARD programmas atbalstu, 2003.g. tas bija lielākais lauku tūrisma projekts Latgalē. Izveidojot kompleksu, mūsu mērķis bija popularizēt tūrismu Latgalē, nodrošinot plašas aktīvas atpūtas iespējas šajā reģionā.
Visi banneri
laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma