Apraksts

Valteri ir lieliska atpūtas vieta ģimenēm, draugu vai darba biedru kompānijām. Viesu namā, kas atrodas pašā Daugavas krastā, labi jutīsies pat 100 cilvēku lielas kompānijas, sporta spēlēm teritorija līdz 500 cilvēkiem. Šeit jūs varat atpūsties, baudot lauku mieru, dabu un Daugavas ūdeņus, sarīkot nelielas svinības vai veselības stiprināšanas kūres pirtiņā, ar peldi baseinā vai laisku gulšņāšanu āra kubulā. Šī ir piemērota vieta arī kāzu svinībām vai darba semināriem, nometnēm un sporta spēlēm.

Viesu nams piemērots mierīgai atpūtai nelielā draugu kompānijā, atraktīviem pasākumiem, nopietniem semināriem (līdz 70 pers.). Saldam miegam piedāvājam labiekārtotus numuriņus un papildu vietas uz matračiem (kopumā 35 guļvietas), vasaras periodā 50 guļvietas.

Šeit varēsiet priecāties par uguns liesmu kamīnā, dziedāt karaoki, spēlēt biljardu vai skatīties TV un video. Intīmākai gaisotnei varēsiet izmantot atpūtas telpu viesu namā un lapenīti vai šūpoles Daugavas krastā. Bērnu priekam esam izveidojuši spēļu laukumu.

Mūsu virtuvē jums ir iespēja pagatavot mielastu gan sev, gan saviem viesiem. Iepriekš vienojoties, klājam arī svētku galdus. Valteri ir nams ar dvēseli. Katra lieta šeit ir koktēlnieka izsapņota un izlolota, veidojot guļbaļķu namam īpašu auru. Brauciet ciemos un pārliecinieties paši! Gaidīsim!

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 91401
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 1753261
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salons
    Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salonsAugstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumi. Individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm. Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.
    INSAFE, SIA
    INSAFE, SIALielākais seifu un metāla mēbeļu ražotājs un izplatītājs. Mūsu preču klāstā ir seifi un metāla mēbeles. Seifi ir testēti neatkarīgās laboratorijās un ieguvuši Eiropā atzītus sertifikātus – ECB-S un IMP.
    Līgatnes Zemturi, viesu nams
    Līgatnes Zemturi, viesu namsLĪGATNES ZEMTURIKomplekss izveidots 10,0 ha paugurainā teritorijā.
    Pusi teritorijas aizņem zivju dīķi, starp kuriem izveidota kompleksa apbūve.
    Atpūtas kompleks atrodas lauku klusumā. Lauksaimnieciskā darbība territorijā nenotiek.

    Atpūtas bāze ZEMTURI ir piemērota jebkurām atpūtas prasibām gan lieliem, gan maziem.

    Kompleksā Kāzām, semināriem 1. Banketu zāle ar kamīnu mūra ēkā līdz 80 personām. Galdu klāšana pēc atsevišķa pasūtījuma (telefons 29149596).
    Varam nodrošināt naktsmītni ar 63 gultas vietām. Pirtis1. Divas labiekārtotas pirtis 150 m2 divos stāvos:
    1. stāvā: telpa atpūtai svinībām ar virtuves stūrītiuniversāla pirts ar malkas apkuriduša, tualete, ģērbtuve 2. stāvā:trīs guļamistabas ar 15 gultasvietām Pirts ārpusē laipa, kāpnes uz dīķi, grils, vieta atpūtai ar galdiem un soliem2. Pirts - 25 m² pie dīķa, ar dēļu pamatni dīķī.
    Pirtī ir atpūtas telpa ar kamīnu līdz 12 personām.3. Koka kubls (baļļa) līdz 10 personām KempingsKempinga teritorijā ir
    1. Treileru stāvlaukums 10-15 vietām.
    - Pieslēgums pie elektrības,
    - Dzeramā ūdens uzpildīšana,
    - Kanalizācijas pieņemšana,
    - Duša,
    - Tualete2. Kempinga mājas - 22m² - ar visām ērtībām , naktsmītnes no 2 – 7 personām
    Mājas nodrošinātas ar elektrību, ūdeni, dušu, tualeti.3. Telšu vietas. Nodrošinātas ar malku, nojumi, galdu, koplietošanas dušu, tualeti.
    Dārziņi, zirgu sēta
    Dārziņi, zirgu sētaZirgu izjādes ne tikai dažādos Jūsu atpūtu, bet arī palīdzēs stiprināt organismu. Jāšana labi ietekmē veselību – nervu, elpošanas un gremošanas sistēmas. Tieši tāpēc jāšana ar zirgiem ir tik populāra.
    Santa, viesnīca
    Santa, viesnīcaViesnīca netālu no Siguldas centra – gleznainā nostūrī, ezera krastā ar skaistiem dabas skatiem. Jūsu rīcībā: ērta viesnīca, lielisks restorāns, orģināla kamīnzāle un sauna, konferenču zāle.
    Pētes, labiekārtošana, apzaļumošana
    Pētes, labiekārtošana, apzaļumošanaSpeciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru transportēšanu un utilizāciju. Pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi).
    Ances Dizains, apģērbu apdruka
    Ances Dizains, apģērbu apdrukaPiedāvājam apģērbu apdrukas un izsūšanas pakalpojumus. Viss mūsu mājas lapā redzamais sortiments paredzēts apdrukai un izšūšanai. Lieliem pasūtījumiem arī nodrošinam bezmaksas piegādi Rīgas robežās.
    Sauna katram , veikals
    Sauna katram , veikalsIebūvējam saunas pēc individuāla projekta. Pirts aksesuāri. Pirts krāsnis. Sāls istabas, paneļi. Gatavas saunu kabīnes. Aprīkojuma uzstādīšana.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma