Apraksts
Mežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē 8 km no Talsiem. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām. Rezultātā tapa atpūtas vieta, kas nav pārsātināta ar liekiem priekšmetiem, ir dizainiski tīra un latviska, tomēr ietver sevī vēsturiskās vērtības – antīkus skapjus, vairāk kā 120 gadus vecas klavieres... Mūsu trumpis ir apkārtne un daba. Viesu nams būvēts uz vecās Stendes barona medību pils zemes un mūsu viesi var justies un atpūsties gluži kā senais Barons – klusā un pasakainā vietā pie dabas krūts, kaimiņu netraucēts un svešu acu nenovērots. Senie latvieši prata dzīvot saskaņā ar dabu, un šie principi ir ievēroti arī šeit un šodien. Latviskās dzīvesziņas kāzu svinētāji pie mums atradīs gan lielo Spēka akmeni āderu krustpunktā, gan citas vietas auglības un svētības rituāliem. Tikmēr citi teiks – kāds miers un laba aura šeit valda, nemaz negribas doties prom! Ja ne dzimtsarakstu nodaļa, ne baznīca nav Jūsu laulību ceremoniju vieta, varbūt tas ir mūsu gobu pakalns vai vecais vītols uz pussalas? Vedēju uzdevumus atvieglos akmens tilts, pakalni, dīķi, uguns vietas un terases. 300 metrus no viesu nama atrodas pirts, kura var uzņemt līdz pat 35 viesiem. • zāle 100 personām; • 9 labiekārtoti numuriņi; • kopīga telpa nakšņošanai; • iespēja pārnakšņot līdz 70 personām • virtuve, trauki, inventāra noma svinībām; • laipni uzņemsim Jūsu saimnieces un galda klājējus vai varam ieteikt savējos; • pirts ar zāli un terasi 35 personām; • omulīgas vietas otrās dienas svinībām; • piknika vieta; • vieta laulību ceremoniju veikšanai; • vieta mičošanas rituāliem; • vietas uz senlatviskām tradīcijām balstītiem rituāliem.
Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 105018
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 1792054
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Arco Color Latvija, SIA
    Arco Color Latvija, SIAArco Color Latvija piedāvā pulverkrāsošanas pakalpojumu tērauda, alumīnija un citu metālu detaļām. Mūsu klienti darbojas celtniecības, jumta pārklājumu, ventilācijas sistēmu, logu un durvju ražošanā, kā arī dažādu interjera dizaina elementu izgatavošanas jomā.
    Svētku mode, šūšanas salons
    Svētku mode, šūšanas salonsŠūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē.
    Gintus, SIA, mērniecība
    Gintus, SIA, mērniecībaSIA Gintus , mērniecība, topogrāfija, detālplānojumi, izpildshēmas, robežplāni.
    Lejasmalas, atpūtas komplekss
    Lejasmalas, atpūtas komplekssBrīvdienu mājas un pirts Lejas ezera krastā. Romantiska atpūtas vieta uz neapdzīvotas salas. Telpas semināriem un banketiem. Telšu un piknika vietas.
    Volmārcentrs, SIA
    Volmārcentrs, SIAVOLMĀRCENTRS - CNC frēzēšanas un lāzergravēšanas uzņēmums Preiļos. Piedāvājam pilnu pakalpojumu klāstu: dizaina izstrāde, frēzēšana, gravēšana un tālākā apstrāde. Ražojam dažādus koka izstrādājumus: dēlīšus, pakaramos, kastītes, svečturus, pulksteņus, dekoratīvos paneļus, medaļu turētājus, sezonālos un kāzu koka dekorus u.c. Apstrādājamie materiāli: saplāksnis, koks – priede, egle, ozols, osis, MDF, putotas PVH loksnes, plastikāts, organiskais stikls, monopolikarbonāts, putuplasts.
    Eco Dowel, SIA
    Eco Dowel, SIAUzņēmuma darbības pamatvirzieni ir projektešana, notekūdens bioloģiskās attīrīšanas iekārtu piegāde un montāža, koka vasarnīcu un dārza mājiņu piegāde un uzstādīšana, inženierkomunikāciju izbūve.
    Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikals
    Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikalsTehnikas veikals ir pasaules vadošo meža un dārza tehnikas ražotāju pārstāvis. Nodrošinām kvalitatīva apkalpošanu, servisu un zemākās cenas!
    Vidi, viesu nams
    Vidi, viesu namsAtpūta pie Sasmakas ezera. Vieta svinību, sporta pasākumu un nometņu organizēšanai. Banketu zāle un pirts.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma