Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Azerbaidžāna, atpūtas centrs un restorāns

Azerbaidžāna, atpūtas centrs un restorāns

Acones iela 5, Ulbroka, Stopiņu pagasts, Ropažu novads, Latvija, LV-2130
(+371) 20338387
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Par mums

Restorāns „Azerbaidžāna” – ideāla vieta lietišķu tikšanos, ģimenes svētku, kāzu, banketu un protams arī romantisku vakaru ar mīļoto cilvēku rīkošanai.

Mēs ar lielu prieku Jūsu rīcībā nododam 2 banketa zāles. Tiem, kuri grib pavadīt laiku intīmākā gaisotnē, mēs piedāvājam 2 VIP istabas ar terasēm, no kurām paveras iespaidīgi panorāmas skati uz mežu un ezeru.

Papildus Jūsu pakalpojumiem liela vasaras terase, kura funkcionē cauru gadu.

Svinības

Lai padarītu Jūsu svētkus par pašu krāšņāko un neaizmirstamāko notikumu, restorānā „Azerbaidžāna” ir visi nepieciešamie „ingredienti”, pareizai jūsu pasākuma organizēšanai. Tās ir gaumīgi dekorētas zāles, garšīgi ēdieni, dzīvā mūzika, liela telpa dejām un izklaidei, ļoti sirsnīgs un laipns personāls, kā arī tradicionālā austrumu viesmīlība!

Restorānā „Azerbaidžāna” sevišķu uzmanību pievērš bērnu pasākumu organizēšanai. Mūsu personāls ar prieku palīdzēs izplānot svētkus Jūsu bērniem, ņemot vērā viņu vecumu, hobijus, Jūsu vēlmes un budžeta iespējas. Bērnu svētku organizēšana – interesants, un tomēr ļoti atbildīgs darbs. Un tas viss tādēļ, ka Jūsu bērns gaida savus svētkus pavisam savādāk, nekā, pieaugušie. Tieši šī diena viņam ir pati gaidītākā, pati svarīgākā un pati labākā. Tādēļ ļoti svarīgi nesagādāt bērnam vilšanos viņa vēlmēs un sarīkot priecīgus, emocionālus un krāsainus svētkus.

Restorāns "Azerbaidžāna"

Uzaicinām Jūs apmeklēt mūsu mājīgo restorānu „Azerbaidžāna”. Jūs patīkami pārsteigs pieejamu cenu un augstas kvalitātes apvienojums, bet ar mīlestību pagatavotie ēdieni neatstās vienaldzīgu pat visizsmalcinātāko gardēdi.

Restorāna „Azerbaidžāna” administrācija palīdzēs Jums atrisināt jebkurus jautājumus. Mēs vienmēr priecājamies par Jums!

Ēdienu karte

Šeit jebkurš var nobaudīt azerbaidžāna nacionālās virtuves piedāvājumu!

Komforts un mājīga gaisotne restorānā „Azerbaidžāna” – ideāla vieta sabiedrisko pasākumu, kāzu, banketu, lietišķu tikšanos, ģimenes svinību, kā arī neformālu pusdienu un romantisku vakariņu rīkošanai.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūtas bāzes Skatīt vairāk   Pirtis Skatīt vairāk   Baseini Viesu nami Skatīt vairāk   Naktsmītnes       Dažādi numuri Vieta pasākumu organizēšanai    Vietas kāzu svinībām    Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Telpas konferencēm un semināriem Restorāni Skatīt vairāk   Ēdināšanas pakalpojumi       Galdu klāšana Pasākumu organizēšana Skatīt vairākAutostāvvietas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 53232
Meklēšanas rezultātos parādīts : 691955


Birzgaļi Z/S, lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība
Birzgaļi Z/S,  lauksaimniecības tehnikas tirdzniecībaJauni un lietoti traktori no Japānas. Piekabes, arkli, frēzes, traktoru servisa apkope un garantijas remonti. MITSUBISHI, FOTON, KUBOTA, ISEKI, MURATORO, YANMAR
A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis Latvijā
A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis LatvijāŪdens mīkstināšana. Vulcan atkaļķotājs ir dabai draudzīgs risinājums spējīgs novērst kaļķakmens un rūsas problēmas. Bez sāls, bez ķimikālijām, bez apkopes!
Toss Boulinga Halle
Toss Boulinga HalleBoulings, biljards, restorāns un bārs. Toss Boulinga halle aicina jūs jauki pavadīt nedēļas nogali. Vieta sporta pasākumu, svinību un banketu rīkošanai.
Valteri, viesu nams
Valteri, viesu namsViesu namā Valteri Daugavas krastā, labi jutīsies pat 70 cilvēku lielas kompānijas. Svinības vai veselības kūres pirtiņā, ar peldi baseinā vai laisku gulšņāšanu āra kubulā.
Prezentreklāma, SIA
Prezentreklāma, SIAPrezentreklāma. Dāvanas un suvenīri. Biznesa dāvanas, aksesuāri. Poligrāfija. Vairumtirdzniecība. Interneta veikals.
Magma, SIA
Magma, SIASIA "Magma" - santehnikas tirdzniecība un ražošana. Dibināta 1996.gada 23.februārī. Tas ir 100 % latviešu uzņēmums, kas no neliela ģimenes uzņēmuma ir izaudzis par stabilu, drošu, dinamisku santehnikas ražošanas un tirdzniecības uzņēmumu Latvijā. Ražo lokanos pievadus un jaucējkrānus zem MAGMA zīmola. Uzņēmuma mērķis - pārdot vislabākos jaucējkrānus. Uzņēmums sniedz klientiem maksimāli pilnu servisa paketi, sākot ar konsultācijām līdz ieviešanai tirdzniecībā.
Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrs
Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrsBērnu centra tiks organizētas radošas nodarbības, tiek apgūta jauna informācija, attīstītas jaunas prasmes un iemaņas. Liela izēvelē dažādu materiālu, pedagogi izmanto dažādas darba metodes. Nodarbības tiek pasniegtas latviešu un krievu valodā. Mūsu uzdevums ir lai bērnam centrā pavadītais laiks paiet pēc iespējas interesantāk, veicina- iztēli, uztveri, domāšanu, fantāziju un vingrina un nostiprina rokas sīku muskulatūru, praktiskā darbībā. Veicināt sociālo un emocionālo prasmju attīstīšanu, komunikācijas spējas. Piedāvāt mazākumtautību bērniem latviešu valodas apgūšanu. Nodarbību istabas ir iekārtotas gaišas un saulainas telpas un dažādam attistošam rotaļlietām atbilstoši bērnu vecumam.
Sauna katram , veikals
Sauna katram , veikalsIebūvējam saunas pēc individuāla projekta. Pirts aksesuāri. Pirts krāsnis. Sāls istabas, paneļi. Gatavas saunu kabīnes. Aprīkojuma uzstādīšana.
Rūķīši, viesu māja
Rūķīši, viesu mājaRūķīši, viesu māja Murjāņos. Atpūta pie Gaujas, naktsmītnes, pirts, banketu zāle, telšu vietas.
Melturi, viesnīca
Melturi, viesnīcaViesnīca "Melturi" atrodas gleznainā vietā pie Amatas upes. Ērta piebraukšana, autostāvvieta. Mājīgi 1-vietīgi un 2-vietīgi numuri, sauna, baseins, kamīnzāle, telpas konferenču rīkošanai.
Visi banneri