Azerbaidžāna, Erholungszentrum und Restaurant

Beschreibung

Par mums

Restorāns „Azerbaidžāna” – ideāla vieta lietišķu tikšanos, ģimenes svētku, kāzu, banketu un protams arī romantisku vakaru ar mīļoto cilvēku rīkošanai.

Mēs ar lielu prieku Jūsu rīcībā nododam 2 banketa zāles. Tiem, kuri grib pavadīt laiku intīmākā gaisotnē, mēs piedāvājam 2 VIP istabas ar terasēm, no kurām paveras iespaidīgi panorāmas skati uz mežu un ezeru.

Papildus Jūsu pakalpojumiem liela vasaras terase, kura funkcionē cauru gadu.

Svinības

Lai padarītu Jūsu svētkus par pašu krāšņāko un neaizmirstamāko notikumu, restorānā „Azerbaidžāna” ir visi nepieciešamie „ingredienti”, pareizai jūsu pasākuma organizēšanai. Tās ir gaumīgi dekorētas zāles, garšīgi ēdieni, dzīvā mūzika, liela telpa dejām un izklaidei, ļoti sirsnīgs un laipns personāls, kā arī tradicionālā austrumu viesmīlība!

Restorānā „Azerbaidžāna” sevišķu uzmanību pievērš bērnu pasākumu organizēšanai. Mūsu personāls ar prieku palīdzēs izplānot svētkus Jūsu bērniem, ņemot vērā viņu vecumu, hobijus, Jūsu vēlmes un budžeta iespējas. Bērnu svētku organizēšana – interesants, un tomēr ļoti atbildīgs darbs. Un tas viss tādēļ, ka Jūsu bērns gaida savus svētkus pavisam savādāk, nekā, pieaugušie. Tieši šī diena viņam ir pati gaidītākā, pati svarīgākā un pati labākā. Tādēļ ļoti svarīgi nesagādāt bērnam vilšanos viņa vēlmēs un sarīkot priecīgus, emocionālus un krāsainus svētkus.

Restorāns "Azerbaidžāna"

Uzaicinām Jūs apmeklēt mūsu mājīgo restorānu „Azerbaidžāna”. Jūs patīkami pārsteigs pieejamu cenu un augstas kvalitātes apvienojums, bet ar mīlestību pagatavotie ēdieni neatstās vienaldzīgu pat visizsmalcinātāko gardēdi.

Restorāna „Azerbaidžāna” administrācija palīdzēs Jums atrisināt jebkurus jautājumus. Mēs vienmēr priecājamies par Jums!

Ēdienu karte

Šeit jebkurš var nobaudīt azerbaidžāna nacionālās virtuves piedāvājumu!

Komforts un mājīga gaisotne restorānā „Azerbaidžāna” – ideāla vieta sabiedrisko pasākumu, kāzu, banketu, lietišķu tikšanos, ģimenes svinību, kā arī neformālu pusdienu un romantisku vakariņu rīkošanai.

Video
  • video
Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, Schlüsselwort
Die Karte
    Statistik:
    Ist durchgesehen : 53427
    Gezeigt in sucht Ergebnisse : 696149
    EscapeTown, Breakout-Spiele
    EscapeTown, Breakout-SpieleBreakout-Spiele. Begeben Sie sich mit Ihren Freunden oder Kollegen auf ein unvergessliches Abenteuer zum Thema des Zweiten Weltkriegs. Fordern Sie sich selbst heraus und sehen Sie, wie einfallsreich und agil Sie unter Druck sind und ob Sie logisch und analytisch denken und im Team arbeiten können.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", Campingplatz
    Atpūtas komplekss "Viesītes", CampingplatzLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Olymp, fitnesa klubs
    Olymp, fitnesa klubsFitnesa klubs Olymp piedāvā jaunākās paaudzes trenažieru zāli, aerobiku, karate, boksa nodarbības. Grupu nodarbību zāle ar peldošo grīdu, stiepšanās telpa, fitobārs, sauna, solārijs.
    Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu noma
    Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu nomaTragbare Saunen – Fässer, Badewannen. Bootsverleih für einen Ausflug auf Abava, Bootsfahrten in Kurzeme, Bootsverleih in Kandava, Transport mit Chauffeur vom Endpunkt der Bootsfahrt zu dem Ort, an dem Sie die Reise begonnen und Ihr Transportmittel abgestellt haben. SUP-Board-Verleih. Gartenspiele.
    Photon L Baltic, Beleuchtungstechnik
    Photon L Baltic, BeleuchtungstechnikVisdažādākā pielietojuma LED apgaismojuma produkciju – dažāda veida spuldzes, prožektorus un ielu gaismekļus. Uzņēmuma „Photon - L" vīzija ir zaļāka nākotne, samazinot enerģijas patēriņu.
    Waldmeisteri, Gasthaus
    Waldmeisteri, GasthausJūs gaida omulīga atpūtas zāle ar bāru, kā arī pirts un 11 labiekārtotas istabiņas. Apmetieties pie mums un baudiet skaisto dabu!
    Irbītes, mājas kūpinājumi
    Irbītes, mājas kūpinājumiMājās kūpinātai gaļai piemīt lieliskas smaržas un garšas īpašības. Saimnieki piedāvā degustēt kūpinātas vistas, desas un cūkgaļu. Karsti kūpinātās gaļas receptes izstrādātas vairāku gadu garumā, bet kūpināšanai izmantota alkšņu malka.
    Vestiena***, Hotel
    Vestiena***, HotelViesu nams, kafejnīca, telpas semināriem un pirts. Makšķerēšana tuvumā esošajos ezeros un sēņošana. Blakus atrodas Latvijas lepnums - Gaiziņkalns (311 m), turpat līdzās - Bākūžkalns (268 m).
    Capsellam, SIA
    Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
    kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
    Zobārstniecības centrs Svenata
    Zobārstniecības centrs SvenataZobārstniecības centrs Svenata. Augsti kvalificēti speciālisti, vismodernākās zobārstniecības iekārtas, žokļu un mutes dobuma slimību profilakses un ārstēšana.
    Visi banneri
    laba_seta_deu.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma