LD apartamenti

Apraksts

Mājīgs, labiekārtots trīs istabu dzīvoklis, kur baudāms kluss naktsmiers, piejūras dabas klātbūtne un labi attīstītas pilsētvides priekšrocības.

Naktsmītne atrodas Ventspils pilsētas Ziemeļu daļā dzīvojamo namu rajonā ar labi attīstītu infrastruktūru, dabiskas pludmales un gleznaina priežu meža ieskautu kāpu tuvumā. Vide piemērota aktīvās atpūtas cienītājiem un ģimenēm ar bērniem.

Vecpilsētas centrs, autoosta un iecienītākās izklaides vietas ~ 5 km.

Sabiedriskā autobusa pietura, pārtikas veikals un bankomāts izvietoti pie pašas mājas. Tuvumā vairāki citi pārtikas veikali – no 30 līdz 500 m, Bērnu parks Fantāzija – 150 m, Pārventas Meža parks un Virvju taka – 200 m, poliklīnika, Dziedinātava, kafejnīca, bibliotēka, aptieka, pasts– līdz 400 m, kā arī reģiona zemnieku piedāvātāto produktu tirdzniecības vietas.

Pakalpojumā klientu ērtībai un komfortam iekļauts viss sadzīvei nepieciešamais ilgākai atpūtai: mēbeles, virtuves tehnika (indukcijas plīts virsma, mikroviļņu krāsns/grils, ledusskapis, elektriskā ūdens kanna), veļas mašīna, trauki, virtuves un galda piederumi, televizori, gludināšanas aprīkojums, matu fēns, segas, spilveni, kokvilnas gultas veļa un dvieļi, higiēnas un tīrīšanas līdzekļi.

Naktsmītne ir draudzīga bērniem un viesiem, kas novērtē tīru dzīves vidi - piedāvājam antialerģisku numuru.

Ērta, labi apgaismota piebrauktuve un bezmaksas autostāvvieta.

Dzīvoklis atrodas nama 1.stāvā. Klientu drošībai: ieejas kodu atslēga, apsardzes signalizācija.

Istabas izolētas, slēdzamas, virtuve, vannas istabā vanna un duša, nodalīts WC, lodžija.

Vietu skaits: 8

Piedāvājums

1 istaba ar divām  transformējamām dīvāngultām 80x190 cm - 2 viesiem

1 istaba ar divām 2-vietīgām dīvāngultām 160x200 cm - 4 viesiem

1 istaba ar vienu 2-vietīgu gultu 160x200 cm- 2 visiem

Cena

100 Eur/diennaktī personām par visu dzīvokli 8 viesiem

Ir paredzētas atlaides atkarībā no viesu skaita, sezonas un uzturēšanās ilguma.

Lūdzam iepriekš sazināties un vienoties par rezervācijas iespējām.

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 21115
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 208782
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    UAB Tvora, vārti, žogi, automātika
    UAB Tvora, vārti, žogi, automātika SIA Tvora – plaša profila uzņēmums piedāvā plašu sētu un žogu dažādību, kā arī ar to saistītās preces. Mes esam oficiālie pārstāvji daudzās Eiropas ražotājiem valstīs Baltiyskih.
    Jaunzemi, lauku sēta
    Jaunzemi, lauku sētaLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
    Everte, SIA, uzkopšanas serviss
    Everte, SIA, uzkopšanas servissProfesionāls telpu un teritorijas uzkopšanas serviss. Biroju telpu, māju un dzīvokļu uzkopšanas darbi. Telpu tīrīšana un mazgāšana, grīdu kopšana. Logu mazgāšana. VIesnīcas tipa uzkopšanas pakalpojumi. Teritoriju uzkopšana. Sniega un ledus tīrīšana.
    Tree Climbers, SIA
    Tree Climbers, SIAArborists, kokkopis - veicam koku kopšanu, zāģēšanu, bīstamo koku novākšanu un ne tikai..
    Zanzibāra, kempings
    Zanzibāra, kempingsKempings Zanzibāra atrodas pavisam netālu no Rīgas - tikai 20 minūšu brauciena attālumā skaistā vietā Daugavas-Misas kanāla malā
    Bērnu sala, preces bērniem
    Bērnu sala, preces bērniemBērnu preču veikals «Bērnu sala» ir veikals, kurš piedāvā preces zīdaiņiem un bērniem, un gādā par to, lai atvieglotu vecākiem ikdienas soli un rūpes par bērniņu, lai vecāki varētu veltīt daudz vairāk kvalitatīva laika savam mazajam mīlulim.
    VEIPRO, SIA, svari un svaru remonts
    VEIPRO, SIA, svari un svaru remontsNodarbojamies ar automātisko un neautomātisko elektronisko svaru un svēršanas sistēmu ražošanu, tirdzniecību un apkalpošanu. Sadarbībā ar pasaulē vadošajiem svaru un svaru komponenšu ražotājiem piegādājam augstas kvalitātes produktus un pakalpojumus visām uzņēmējdarbības jomām.
    Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejs
    Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejsMencendorfa nams – Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja filiāle – ar savu 17.-18. gs. mājokļa noskaņu ir vienīgais šāda tipa muzejs Baltijā un apmeklētājiem atvērts kopš 1992. gada 18. maija. Ekspozīcija iekārtota 1695. gadā celtā namā, kurš līdz pat 1939. gadam bija dzīvojamais nams ar veikalu un noliktavu stāviem.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma