Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejs

NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejs

Vaļņu iela 4, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 29478483
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija ESCAPISM ir izklaides komplekss, kurā atrodas mākslinieciski izvietotas izstāžu zāles ar metāla mākslas skulptūram un mēbelem izveidotām no auto moto detaļam. Galerija, dizaina mēbeles un skulptūras, kas pie mums tiek izstādītas, ir Aleksandra Nestjeruka radošā darba rezultāts. Galerijā var arī iepazīties ar darbnīcas pakalpojumiem un iespējām dizaina jomā – ārējā un interjera dizainā.

Piedāvājam : 

Izstāžu zāles apmeklējums, iespējams ar gidu.

Iepriekšēja rezervācija: https://nester-custom.com/art-galerija/

CENA

  • Bērniem no 6 līdz 15 gadiem – EUR 5,00
  • Studentiem un skolēnu ekskursijām– EUR 6,50
  • pusaudžiem un pensionāriem – EUR 6,50
  • pieaugušajiem – EUR 10.00

PAPILDUS PIEDĀVĀJUMI

Ir pieejama kafija, tēja, sulas, limonāde.

Tēja 1,60 EUR / visi kafijas veidi 2,50 EUR /ūdens 0,5 l – 1,00 EUR / sulas 0,3l – 2,50 EUR

Galerijā var iegadāties suvenīrus.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMākslas saloni un galerijas Industriālais dizains Ekskursijas skolēniem Mākslas priekšmeti Izstāžu zāles, Galerijas
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 2809
Meklēšanas rezultātos parādīts : 3977


Kunči, viesu nams
Kunči, viesu nams Viesu namā KUNČI. Jūsu atpūtai un izklaidei piedāvājam 2 kamīnzāles, ar malku kurināmu pirtiņu, plašu estrādi lielāku pasākumu organizēšanai, kublu.
Zilver, vīna darītava
Zilver, vīna darītavaPatlaban “Zilver” vīna darītavā tiek ražoti vairāk kā 10 dažādu ogu, augļu, meža ogu un pat ziedu vīni. Blakus esošajā vīnotavā kā tūristu grupām, tā arī individuālajiem apmeklētajiem tiek piedāvāta iespēja nobaudīt darītos vīnus, starp kuriem ikviens noteikti atradīs savai gaumei atbilstošu.
Stila Elements
Stila ElementsUzņēmums Stila Elements ir klasisku dekoru eksperts, kas palīdz veidot elegantus interjera un eksterjera dizainus izmantojot tādus materiālus kā koks un ģipsis.
Beach Hotel Liepāja, viesnīca
Beach Hotel Liepāja, viesnīcaEsi gaidīts Beach Hotel Liepāja! Divos stāvos izvietotas 23 istabas sulīgos toņos! Esam vēja pūtienā no jūras, divi vēja pūtieni - un Tu esi Rožu laukumā!
Latgales galdnieks, IK
Latgales galdnieks, IKLatgales galdnieks. Mēbeļu restaurācija un ražošana, kāpņu un durvju ražošana, guļbūves. Masīvkoks, finierēts saplāksnis, MDF, lamināts. Izstrādājumi tiek beicēti, lakoti vai krāsoti, atkarībā no klienta vēlmēm.
Turies!, pasākumu organizēšana
Turies!, pasākumu organizēšanaMobilās atrakcijas jūsu pasākumam - virvju trase, vertikālās kāpšanas trases , galda futbola lielformāta versija. Piedāvājām arī mobilās skatuves un citas konstrukcijas. Pasākuma formāts: publiskie un korporatīvie pasākumi, izstādes, reklāmas pasākumi.
Sauna serviss, SIA
Sauna serviss, SIAPirts izbūve mājās un dzīvokļos, saunas, tvaika pirtis, hammam, elektriskās un malkas pirts krāsnis, tvaika ģeneratori un cits pirts aprīkojums
Sandras Baumanes dāvanu darbnīca
Sandras Baumanes dāvanu darbnīcaSandras Baumanes radošajā darbnīcā var pasūtīt interjera priekšmetus: spoguļus, spilvenus, svečturus, gleznas, traukus sava mājokļa iekārtošanai kā arī dāvanām draugiem, kolēģiem, biznesa partneriem.
Smēde, metālapstrāde
Smēde, metālapstrādeSMĒDE ir metālkalēju darbnīca, dekoratīvu metālkalumu izgatavošana pēc pasūtījuma. Roku darbs, interjera elementu skicēšana un dažādu ideju zīmēšanu.
Viesu nams "Imantas" un kempings "Sīļi"
Viesu nams Atpūtas un veselības centrs "Imantas" piedāvā rehabilitāciju un atpūtu vienā no skaistākajām un zaļākajām vietām Latvijā, Kurzemes piekrastē, - Jūrkalnes stāvkrastā. Apkārtējās dabas skaistums relaksē un dziedina jau pats no sevis.
Visi banneri