Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerija

Apraksts
''NESTER CUSTOM" ir radoša darbnīca dizaineru mēbeļu un unikālu skulptūru veidošanai no metāla. Par pamatu mūsu izstrādājumiem izmantojam automobiļu, motociklu, elektroinstrumentu detaļas un citus metāla izstrādājumus. Mūsu uzņēmums sāka attīstīties bojātu automašīnu remonta un motociklu atjaunošanas jomā, ko mēs turpinām veiksmīgi veikt un šodien, vienlaikus radot CUSTOM motociklus. Mūsdienās NESTER CUSTOM māksla ir atrodama mūsu uzņēmumā galerijās. Viss galerijas iekšējais un ārējais dizains izgatavots atbilstoši mūsu zīmola stilam. Galerijas apmeklējums ļauj jums arī tieši izjust un izprast mūsu uzņēmuma koncepciju un iespējas veiksmīgā jūsu modernās mājas vai dzīvokļa iekšējā un ārējā apdares jomā.

Moto & Metal NESTER CUSTOM mākslas galerija ir izklaides komplekss, kurā var aplūkot CUSTOM motociklus, unikālas metāla skulptūras un unikāla dizaina mēbeli. Stilīga, maza, oriģināla kafejnīca pārsteigs jūs ar izsmalcinātiem desertiem. Galerijas verandā būs iespējams pacelt zīmola ūdenspīpes. Mēs piedāvājam jums izmantot pakalpojumus, braukt ar motocikliem ar ratiem, īrēt elektriskos skūterus vai izmēģināt Willy automašīnu (simulatoru braukšanas uz motocikla aizmugurējā riteņa). Mūsu veikalā jūs varat iegādāties suvenīrus ar mūsu atribūtiku. Mūsu mākslas galerijas fotogrāfs jums veiks profesionālas un unikālas fotogrāfijas, kas jūs iepriecinās un iedvesmos. Un arī daudz pārsteidzošāks un patīkamāks gaida jūs pie mums !!!

Interneta veikalā "NESTER CUSTOM SHOP" un galerijā nopērkami interjera priekšmeti un stilīgas drēbes. Piedāvāts apģērba dizains, kas izveidots, pamatojoties uz moderno stilīgo mākslu no NESTER CUSTOM, kā arī visu citu suvenīru dizains.

Galerija
Video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte, Saistītie uzņēmumi
Statistika:
Pilnībā apskatīts : 20108
Meklēšnas rezultātos parādīts : 403691
EscapeTown, izlaušanās spēles
EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
Sers, karnevāla tērpu noma
Sers, karnevāla tērpu nomaPlašā izvēlē piedāvājam karnevāla tērpus gan bērniem, gan pieaugušajiem (tērpi, kostīmi, maskas, tērpu atribūti, parūkas).
AT grāmatvedība un audits, SIA
AT grāmatvedība un audits, SIAZvērinātu revidentu pakalpojumi un audits, uzņēmumu reģistrēšana, uzņēmumu novērtējums, grāmatvedības kārtošana un konsultācijas, konsultācijas nodokļu likumdošanā, grāmatvedības programmnodrošinājuma konsultācijas, iekšējās revīzijas un saimnieciski finansiālās darbības analīze, uzņēmumu likvidācijas veikšana
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestāde
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestādeNo 2015. gada 1. jūnija darbu uzsācis bērnu uzraudzības pakalpojumu centrs "Karlsons", palīgs māmiņām un tētiem ik dienu, ik vakaru, arī brīvdienās un svētku dienās. Piedāvājam arī diennakts pieskatīšanu. Par jūsu mazuļiem rūpēsies sertificētas auklītes.
Zemeņu krastiņi, lauku māja
Zemeņu krastiņi, lauku mājaZemeņu Krastiņi. Lauku māja Ilzas-Geraņimovas ezera krastā. Naktsmājas, pirts rituāls, peldvietas, makšķerēšana, inventāra noma.
Pļavnieki, veterinārā klīnika
Pļavnieki, veterinārā klīnikaMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
Vīteri, viesu nams
Vīteri, viesu namsBrīvdienu māja pie gleznainā Adamovas ezera. Īsta lauku pirts. Blakus Sarkankalna slēpošanas trase ar pacēlājiem. Ekskursijas pie apkārtnes amatniekiem.
Alefs S, SIA
Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
Debesu bļoda, viesu nams
Debesu bļoda, viesu namsDebesu bļoda Ogres rajonā, 40 km no Rīgas aicina svinēt svētkus, piedāvā naktsmītnes, banketu zāli, pirti, āra SPA vannu, sporta laukumu. Ziemā - slēpot un slidot.
Visi banneri
laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma