LVM atpūtas vieta pie Zebrus ezera, kempings

Apraksts
Par VAS "Latvijas valsts meži" laivas izmantošanu makšķerēšanai ar makšķeri vai spiningu vietējiem pagasta iedzīvotājiem, pensionāriem, invalīdiem– cena Ls 1.00. Par VAS "Latvijas valsts meži" laivas izmantošanu makšķerēšanai ar makšķeri vai spiningu pārējiem ezera apmeklētājiem darbdienās– cena Ls 3.00, sestdienās, svētdienās, citās brīvdienās un svētku dienās - cena Ls 5.00. Par VAS "Latvijas valsts meži" laivas izmantošanu atpūtai bez makšķerēšanas - Ls 0.50 stundā. Par ūdensvelosipēda izmantošanu - Ls 1.00 stundā. Laivu rezervēšana - Ls 0.50. Visi klienti, kuri izmanto laivas vai ūdensvelosipēdus, tiek reģistrēti laivu bāzē reģistrācijas žurnālā. Ezerā stingri jāievēro Makšķerēšanas noteikumi, Nolikums par licencēto makšķerēšanu un ezera uzrauga norādījumi. Nozvejas norma – saskaņā ar Makšķerēšanas noteikumiem. Putnu aizsardzības nolūkā no ledus kušanas līdz 30. jūnijam aizliegta laivu un cilvēku uzturēšanās Zebrus ezera rietumu un dienvidu krastā un ezerā 100 m no virsūdens augāja malas Makšķerniekus, kuri pārkāpj lieguma zonu un Makšķerēšanas noteikumus, ezerā var neielaist. Jebkuru peldošu līdzekļu atrašanās Zebrus ezerā bez saskaņošanas ar VAS "Latvijas valsts meži" aizliegta. Zebrus ezera piekrastes zemju īpašnieki ir tiesīgi savā priekrastes joslā turēt un izmantot personīgām vajadzībām vienu Reģionālajā vides pārvaldē reģistrētu airu laivu, ievērojot visus licencētās makšķerēšanas noteikumus.
Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Statistika:
Pilnībā apskatīts : 35028
Meklēšnas rezultātos parādīts : 907622
Kartridzuuzpilde.lv
Kartridzuuzpilde.lvKārtridžu Uzpilde piedāvā ātru un kvalitatīvu kārtridžu uzpildes pakalpojumu un plašu jaunu kārtridžu klāstu visiem populārākajiem printeru ražotājiem ar piegādi visā Latvijā par izdevīgām cenām.
Viola Stils, salons
Viola Stils, salons"Viola-Stils" ir viena no lielākajām inovatīvajām bezšuvju trikotāžas ražotnēm Baltijas reģionā, Latvijā. Uzņēmumam ir vairāk nekā trīsdesmit gadu pieredze trikotāžas ražošanā, izmantojot augstas kvalitātes itāļu dziju, piemēram, kašmiru, zīdu un smalku merino vilnu.
Mīļmājiņa, brīvdienu māja
Mīļmājiņa, brīvdienu mājaMīļmājiņa ir veidota, lai jūs apburtu ar lauku šarmu, esot tuvu pilsētai. Tā ir vieta, kur atpūsties ārpus mājas, jūtoties kā mājās, ērti baudīt nedēļas nogales un brīvdienas, un rast iespēju atjaunot enerģiju, atrast jaunas idejas, vēlmes un spēku būt, darīt un radīt.
Raganas ķēķis, krodziņš
Raganas ķēķis, krodziņšRaganas ķēķī - tikai tīrākie lauku labumi - mielojies, kamēr vēders pilns, kā arī neaizmirsti nogaršot mūsu krodziņa īpašo "Raganas vīnu".
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklāmas aģentūra
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklāmas aģentūraLATSIGN. Reklāma, digitālā druka, ploterdarbi, vides reklāma, sietspiede, mašīnu noformēšana.
Žuvėdra, viesnīca, restorāns
Žuvėdra, viesnīca, restorānsViesnīcā ir 10 numuri, konferenču zāle ar aprīkojumu, alus bārs, restorāns, mini relaksācijas centrs - pirts, sauna, hidromasāžas vanna, atpūtas istaba.
PTC, SIA, iepakojumi
PTC, SIA, iepakojumiPTC SIA 5000 dažāda veida iepakojuma materiālu un palīglīdzekļu, iekārtu; iespēja iepirkt materiālus jebkura daudzumā.
Skangaļu muiža, viesu nams
Skangaļu muiža, viesu namsSkangaļu muiža atrodas skaistā vietā Vidzemes vidienē starp divām pilsētām – vēsturisku un tūristu iecienītu pilsētu – Cēsīm un Valmieru. Rauna, kas tiek tautā saukta par mazo Šveici –atrodas 9km. Pie mums atbraucot, var apskatīt dabas objektus- kā Raunas Staburagu, Lielo ellīti, Līču-Lanģu klintis
Miolans, SIA, metāla durvju ražotne
Miolans, SIA, metāla durvju ražotneMIOLANS SIA. SEIFI. Metāla DURVIS. Izgatavošana pēc pasūtījuma. No 1992.gada mēs strādājam Jūsu labā.
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA "Akmens Raksti"
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA "Akmens Raksti"Akmeņkalis Modris Bērziņš piedāvā urbumus akmenī, kamīna elementus, mākslas darbus - skulptūras. Izgatavo granīta pieminekļus, apmales. Dizaina elementi dārzam.Sarežģītu konfigurāciju izzāģēšana akmenī ar CNC iekārtu.
Visi banneri
Rundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma